Ştefan Bănică se pregăteşte pentru turneul naţional “Altceva”, pe care îl va desfăşura în această toamnă în 9 oraşe din ţară. Artistul va susţine un concert extraordinar în Ploieşti, pe 17 noiembrie, de la ora 19.30, la Casa de Cultură a Sindicatelor.

Fanii lui Ştefan Bănică vor fi mai aproape ca niciodată de artistul lor preferat! VIP Package la concertul Ştefan Bănică din Ploieşti constituie o experienţă unică, de neuitat! Pachetul VIP include un bilet în cea mai bună zonă a sălii, cel mai recent album al artistului, “Altceva”, o şapcă cu logo-autograf şi oportunitatea extraordinară de a-l întâlni pe Ştefan Bănică, unul dintre cei mai iubiţi artişti din România. Posesorii biletelor VIP vor avea acces backstage, într-o zonă exclusivă, care nu este deschisă publicului larg şi vor avea şansa de a participa la sesiunea foto pe care artistul o va tine special pentru ei.

Biletele sunt diponibile la următoarele categorii de preţuri: VIP Package – 150 lei; Categoria I – 100 lei; Categoria a II-a – 80 lei; Categoria a III-a – 60 lei.

Biletele se găsesc la casa de bilete a sălii de spectacol, în oficiile Poştei Române semnalizate Bilete.ro şi online pe www.vandbilete.ro, www.bilete.ro, www.eventim.ro, www.myticket.ro.

           “Pentru mine este important contactul direct cu publicul, iar noul album, care se numeşte “Altceva”, va fi promovat printr-un turneu naţional în lunile octombrie şi noiembrie. In aceste concerte vom cânta şi piesele de pe noul disc, dar şi cântecele consacrate, pe care publicul le aşteaptă. De asemenea, o parte din albumul “Altceva” se va regăsi live pe scena Sălii Palatului în concertele de Crăciun de anul acesta. Albumul “Altceva” e un proiect mare şi complex şi puteţi afla mai multe amănunte în curând pe pagina mea de facebook, Ştefan Bănică Official, http://www.facebook.com/StefanBanicaOfficial şi pe site-ul meu, www.stefanbanica.ro. Vă spun doar atât: o să fie un consum mare de energie, de-abia aştept să ne vedem!” – Ştefan Bănică.

Aşa l-am cunoscut eu pe Regele Mihai

Era un subiect tabu înainte de ’89. Copil fiind, apoi adolescent, am reuşit să umplu ceva din g

Da, tovarăși, era mai bine „înainte”! Să vă reîmprospătez memoria

Pentru că tot a fost 23 august şi apar pe Facebook tot felul de indivizi care afirmă că  „în

Familia Petrolului de azi

În mai bine de șase decenii de viață alături de Petrolul, mi-a fost dat să văd generații pes

Nicolae Iorga, victimă a ocupației germane

Imediat după ocuparea județului Prahova de către trupele germane, acestea au trecut la instaurare

Inline
Inline