Gazeta de Prahova

Tot mai multe cazuri de viroze respiratorii la copii

Știri

Redactia

Vremea este în răcire și numărul persoanelor care suferă de viroze respiratorii este din ce în ce mai mare în județul Prahova. În ceea ce privește copiii, într-o singură zi, la Spitalul de Pediatrie din Ploiești sunt consultați cel puțin 80 de copii și dintre aceștia o treime sunt internați.

La nivel general, la sfârșitul lunii octombrie au fost înregistrate peste cinci mii de cazuri de viroze, în mai mult de jumătate bolnavii fiind copii.

Totodată, luna trecută medicii au avut de tratat și aproximativ 700 de cazuri de pneunomie, dintre care jumătate au fost la minori.

Citeste mai departe

Imagini de la recuperarea cu suport aero realizata astazi pe Valea Albă, de catre salvamontistii prahoveni si elicopterul pus la dispozitie de catre Inspectoratul General pentru Aviatie si Departamentul pentru Situatii de Urgenta.Din pacate, astazi a fost situatia in care cel mai negru gand al salvamontistilor cand merg sa recupereze un decedat, devine realitate , cel in care trupul gasit sa nu fie al persoanei cautate, ci al unei alte persoane neanutate ca disparuta, cum s-a intamplat si acum, ca in multe alte situatii. Actele gasite asupra victimei ne confirma ca aceasta nu este persoana anuntata ca disparuta acum 2 saptamani, fiind vorba de o persoana cu un al nume, domiciliata in Giurgiu. Continua cautarile, continua consumul de resurse umane si materiale, continua expunerea la risc, dar , noi nu putem spune "NU", noi nu putem spune "NU se poate" !

Publicată de Salvamont Romania - Dispeceratul National Salvamont pe Duminică, 17 martie 2019
Fără categorie
Statistici T5
Inline
Inline