Un transport agabaritic se va deplasa pe ruta Port Oltenița – Rafinarie Petrobrazi de către S.C. EASTERN SHIPPING SRL, în zilele de 5 și 7 octombrie a.c., circulația rutieră fiind afectată parțial, iar pe unele segmente de rum existând și restricții. În noaptea de 6 spre 7 octombrie, Centura Ploiești  va fi închisă total circulației.

Este vorba de un transport cu dimensiuni și greutate mare care impune circulația pe ambele sensuri de mers. Încărcătura are următoarele dimensiuni: 55.81m Lungime/4.0m lățime/5.49m înălțime și o greutate de 347.000kg
Plecarea se va face în seara de 5 octombrie a.c. la ora 19.00, convoiul fiind însoțit de mașini de escortă și echipaje ale poliției rutiere, pe următorul traseu:
DN4: Oltenița Port – intersecție DN4 cu DNCB; DNCB – intersecție DN4 cu DNCB; intersecție DN2 cu DNCB; DN2 ( intersecție DN2 cu DNCB) – Urziceni – Albești–Paleologu; DN 1B – Albești-Paleologu – intersecție DN1 cu DN1B; DN1A – intersecție DN1A cu DN1B – intersecțieDN1A cu DN1B cu SPL; DN1B – intersecție DN1A cu DN1B cu SPL – intersecție DN1 cu DN1B cu MGPL; DN1 – intersecție DN1 cu DN1B cu MGPL – intersecție DN1 cu DJ104P.
De la intersecția dintre DN1 și DN1B, convoiul va circula pe DN1 pe o distanță de aproximativ 6,2 Km pe contrasens, până la intersecția giratorie DN1 cu DN1A, cu întreruperea circulației de către poliția rutieră.
Se estimează că se va ajunge la intrarea în Ploiești, la intersecția DN1A cu DN1B la data de 6 octombrie a.c., ora 13:00. De aici se va pleca spre Rafinăria Petrobrazi – Poarta 4b, intrarea dinspre Negoiești la ora 23.00. De la ora 00.00 Centura Ploiești va fi închisă total circulației până când transportul agabaritic va ieși de pe aceasta.

Aşa l-am cunoscut eu pe Regele Mihai

Era un subiect tabu înainte de ’89. Copil fiind, apoi adolescent, am reuşit să umplu ceva din g

Da, tovarăși, era mai bine „înainte”! Să vă reîmprospătez memoria

Pentru că tot a fost 23 august şi apar pe Facebook tot felul de indivizi care afirmă că  „în

Familia Petrolului de azi

În mai bine de șase decenii de viață alături de Petrolul, mi-a fost dat să văd generații pes

Nicolae Iorga, victimă a ocupației germane

Imediat după ocuparea județului Prahova de către trupele germane, acestea au trecut la instaurare

Inline
Inline