Ultimul joc-test al „lupilor”, tot la CNF Buftea. „Satelitul” echipei CSU Craiova va face 55 km în plus

Sport

Dragos Trestioreanu

Intenției conducătorilor Petrolului de a organiza ultimul joc-test din al doilea – și ultimul – stagiu de pregătire centralizat pe terenul principal al fostei baze sportive Conpet, din Strejnic, i s-au opus condițiile meteorologice actuale, lapovița, vântul și frigul, ca și curentul recunoscut de pe arena de lângă aerodromul prahovean, ar fi împiedicat desfășurarea optimă a unui meci ce trebuie să ofere măsura reală a antrenamentelor și partidelor de până acum. Asta fiindcă este vorba despre mai puțin de două săptămâni până la reluarea campionatului Seriei a III-a a Ligii a III-a.

Pe cale de consecință, oficialii „lupilor” au preferat să nu riște, iar cum terenul cu iarbă artificială de la Liceul de Petrol Câmpina este ocupat sâmbătă, 17 februarie 2018, la ora la care se dorește a se desfășura amicalul în compania colegei de eșalon, din Seria a IV-a, CSU 2 Craiova, adică 13.30, au optat tot pentru cel similar de la Centrul Național de Fotbal de la Buftea. Acolo unde petroliștii sunt și cazați, urmând a pleca spre casă după acest ultim meci, în jurul orei 15.45.

De subliniat că, pe 14 februarie, „satelitul” prim-divizionarei de pe podiumul Ligii 1 a dispus cu 3-1 (1-1) de secondanta Petrolului în ierarhia turului campionatului Seriei a III-a a Ligii a III-a, AFCM Alexandria, acesta fiind al patrulea succes consecutiv pentru junii craioveni, în meciurile amicale din 2018. Una dintre reușitele din repriza secundă a fost cea a internaționalului de tineret Jovan Markovic, cel care are minute și în primul eșalon.

Tinerii olteni antrenați de Corneliu Papură și Mugur Gușatu vor face 55 de kilometri în plus, de la Craiova spre Buftea, cu speranța că-și vor lua revanșa ulterior eșecului, scor : 0-2, din luna noiembrie a anului trecut, de la amicalul hai să-i zic de prezentare a lui Romulus Ciobanu, ca nou antrenor principal al Petrolului, de pe arena Ilie Oană. Față de confruntarea amicală de-atunci, unul dintre cei doi marcatori va lipsi, Roland Stănescu fiind împrumutat la o altă echipă de Liga a III-a, dar din Seria a II-a, Unirea Slobozia.

Foto: www.fcpetrolul.ro și www.ucv1948.ro

Citeste mai departe

Statistici T5
Inline
Inline