Primăria Municipiului Ploieşti informează ploieştenii că Spitalul Municipal Ploieşti a obţinut autorizarea Unităţii de Transfuzie Sanguină.

În conformitate cu Ordinul Ministerului Sănătăţii nr. 607/2013, care prevede că autorizarea unităţilor de transfuzie sanguină din unitatile sanitare publice şi private se realizează de Ministerul Sănătăţii prin direcţiile de sănătate publică judeţene, reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică Prahova au efectuat, la solicitarea conducerii unităţii, vizita de evaluare a Unităţii de Transfuzie Sanguină a Spitalului Municipal Ploieşti.

Echipa de evaluare a constatat că sunt îndeplinite condiţiile necesare în vederea autorizării  Unităţii de Transfuzie Sanguină a Spitalului Municipal Ploieşti.

Obţinerea acestei autorizaţii este dovada faptului că Spitalul Municipal Ploieşti are personal calificat, dotările necesare şi respectă procedurile care se impun în activitatea Unităţii de Transfuzie Sanguină.

Implementarea procedurilor  în Unitatea de Transfuzie Sanguină scade riscul atât pentru pacient cât şi pentru personalul sanitar, transfuziile realizându-se în siguranţă deplină. 

 

 

M-am săturat până peste cap de manelişti!

Florin Salam este un artist care apare în topul căutărilor Google înaintea tuturor Florinilor ce

Da, tovarăși, era mai bine „înainte”! Să vă reîmprospătez memoria

Pentru că tot a fost 23 august şi apar pe Facebook tot felul de indivizi care afirmă că  „în

Revenirea lui Contra. La Ploiești, pe arena Ilie Oană, ca selecționer al României. Cu un succes la debut!

Pe 11 martie 2014, Cosmin Contra o părăsea defintitiv pe SC FC Petrolul Ploiești, pentru a semna

Nicolae Iorga, victimă a ocupației germane

Imediat după ocuparea județului Prahova de către trupele germane, acestea au trecut la instaurare

Inline
Inline