Luni, 3 iulie 2017, a avut loc recepţia obiectivului de investiţii „Reabilitarea şi modernizarea străzilor Nuferilor, Crinului, Viitor, Nucilor, Florilor şi Berzei”, pentru care procedura de achiziţie publică a fost demarată în anul 2015, iar şedinţa de deschidere a ofertelor a avut loc în data de 22 Februarie 2016.
Au fost depuse 7 oferte si, in urma evaluarii acestora, Ofertantul desemnat castigator a fost S.C. CONI S.R.L, iar valoarea finală a lucrărilor executate este de 2511078.25 Lei fără TVA, conform menţiunilor din Procesul-verbal de recepţie la terminarea lucrărilor.
Perioada de garanţie a lucrărilor este de 60 de luni de la data semnării Procesului-verbal de recepţie.
Prin execuția lucrărilor s-a menținut traseul existent fără să fie afectate rețelele aeriene și proprietățile existente. Profilul transversal al străzilor s-a realizat cu unul sau două trotuare în funcție de lățimea tramei stradale.
La delimitarea trotuarului de stradă s-au utilizat borduri mari 20x25x50, iar delimitarea trotuarului de limita de proprietate s-a realizat cu borduri mici 10x15x50.
Capacităţile fizice realizate sunt corespunzătoareproiectului tehnic şi la recepţia lucrării a fost admisă fără obiecţiuni. La recepţie a participat şi un reprezentat desemnat al I.S.C. Prahova şi un reprezentat desemnat din partea Judeţului Prahova, lucrarea derulându-se în parteneriat cu această instituţie.

M-am săturat până peste cap de manelişti!

Florin Salam este un artist care apare în topul căutărilor Google înaintea tuturor Florinilor ce

Da, tovarăși, era mai bine „înainte”! Să vă reîmprospătez memoria

Pentru că tot a fost 23 august şi apar pe Facebook tot felul de indivizi care afirmă că  „în

Uimitoarea numire post-retragerea în spate a fostului antrenor principal al Petrolului

Am fost la Popești-Leordeni, sâmbăta trecută, acolo unde Petrolul a câștigat greu, pe final de

Nicolae Iorga, victimă a ocupației germane

Imediat după ocuparea județului Prahova de către trupele germane, acestea au trecut la instaurare

Inline
Inline