Vineri dimineaţă, reprezentanţii USL Prahova au susţinut o conferinţă de presă pe tema şedinţei de Consiliu Local ce trebuia să aibă loc la ora 12. Şedinţa avea pe ordinea de zi situaţia contractului de iluminat public din Ploieşti, contract ce expiră peste două zile.

Primul proiect pe ordinea de zi se referă la preluarea serviciului de către Societatea de Gospodărire Urbană, iar al doilea se referă la  prelungirea contractului în favoarea actualului operator, Luxten SA. Cei prezenţi la conferinţa de presă, Iulian Bădescu candidatul USL la Primăria Ploieşti, Ion Eparu, consilier local PSD, Iulan Teodorescu, consilier local PNL şi George Botez, preşedinte interimar PNL Ploieşti, au afirmat că nu sunt de acord cu niciuna dintre cele două variante. SGU nu are ca obiect de activitate iluminatul public, iar prelungirea contractului către Luxten nu are avizul comisiei de specialitate. Pe numele primarului Andrei Volosevici va fi formulată o plângere penală pentru abuz sau neglijenţă în serviciu. De asemenea consilierul Ion Eparu a anunţat că niciun consilier USL nu va participa la şedinţa de consiliu local, lucru care s-a şi întâmplat.

sedinta-consiliu-localLa şedinţa de consiliu au fost prezenţi doar 11 consilieri în sală, prea puţini pentru a se ţine şedinţa. Prin urmare acesta se va reprograma pentru o dată ulterioară.

Aşa l-am cunoscut eu pe Regele Mihai

Era un subiect tabu înainte de ’89. Copil fiind, apoi adolescent, am reuşit să umplu ceva din g

Au trecut 100 de ani. Unde suntem?

Anul acesta sărbătorim 100 de ani de la Marea Unire. Poate cel mai important eveniment istoric pen

Cine plătește, de fapt, prețul asumării responsabilității, în fotbal? Și la Petrolul, și pe oriunde altundeva

Tot aud de ani de zile, în fotbalul românesc, cu precădere după 1989, despre asumarea responsabi

Nicolae Iorga, victimă a ocupației germane

Imediat după ocuparea județului Prahova de către trupele germane, acestea au trecut la instaurare

Inline
Inline