Polițiștii din Vălenii de Munte au acționat pentru prevenirea furturilor din locuințe, a înșelăciunilor, dar și pentru prevenirea violenței domestice

Polițiștii din Vălenii de Munte au desfășurat activități de informare a cetățenilor în domeniul prevenirii infracțiunilor contra patrimoniului și a violenței domestice.

Oamenii legii au poposit întâi la asociațiile de proprietari din localitate. Acțiunea a continuat la o unitate de învățământ si la societăți comerciale.

Discuțiile au vizat atât prevenirea furturilor din locuințe și a înșelăciunilor, dar nu au fost scăpate din vedere și furturile din societăți comerciale, furturile din autovehicule sau din unități de cazare (cămine/internate, unități turistice etc.)

Totodată, polițiștii au continuat informarea despre înșelăciunile prin metoda ‘accidentul’ și metodele în care sunt pretinse calități de angajați la societăți de utilități publice. Au fost avute în vedere și furturile din locuințe facilitate de pătrunderea în locuință cu acordul victimei (metode asemănătoare înșelăciunilor).

De asemenea, au fost purtate discuții și au fost împărțite pliante cu recomandări pentru prevenirea violenței domestice și ce trebuie să facă potențialele victime ale unor astfel de infracțiuni

Polițiștii din Văleni au fost sprijiniți de colegii lor din cadrul Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității.

M-am săturat până peste cap de manelişti!

Florin Salam este un artist care apare în topul căutărilor Google înaintea tuturor Florinilor ce

Da, tovarăși, era mai bine „înainte”! Să vă reîmprospătez memoria

Pentru că tot a fost 23 august şi apar pe Facebook tot felul de indivizi care afirmă că  „în

Uimitoarea numire post-retragerea în spate a fostului antrenor principal al Petrolului

Am fost la Popești-Leordeni, sâmbăta trecută, acolo unde Petrolul a câștigat greu, pe final de

Nicolae Iorga, victimă a ocupației germane

Imediat după ocuparea județului Prahova de către trupele germane, acestea au trecut la instaurare

Inline
Inline