Timpul estimat pentru citirea articolului este 84 secunde

În perioada imediat următoare vor debuta lucrările de asfaltare a străzilor din oraşul Vălenii de Munte. Vorbim despre un program amplu, atât prin numărul străzilor cuprinse în listă, cât şi lungimea totală a lor. Vorbim despre asfaltarea a 20 de kilometri de străzi din Vălenii de Munte – o cifră menită a demonstra amploarea acestui proiect.
Florin Constantin, primarul oraşului Vălenii de Munte: „În ultimii ani s-au făcut investiţii în infrastructura subterană, de apă şi canalizare, lucrări care au afectat, desigur, carosabilul. Totodată, alte artere de circulaţie, din cauza traficului intens, au suferit degradări ale asfaltului. Acestea sunt motivele pentru care acest amplu program de asfaltare era cu adevărat necesar. Lucrările vor debuta în scurt timp şi se vor finaliza cât mai rapid posibil, astfel încât şoferii să poată circula în condiţii bune.”

Sunt cuprinse, printre altele, în programul de asfaltare a străzilor din localitate următoarele străzi: Berceni, Avram Iancu, Vasile Alecsandri, Ecaterina Varga, Fdt.Garoafelor, Fdt.Tufănelelor, Lalelelor, Popa Şapcă.

* Se ridică la nivel şi capacele de canalizare
Una dintre cele mai mari nemulţumiri ale şoferilor din toată ţara este problema capacelor de canalizare care nu sunt ridicate la nivelul carosabilului. Pentru a elimina acest disconfort real creat participanţilor la trafic, în cursul acestui an se vor executa, pe străzile din Vălenii de Munte, lucrări de ridicare la nivel a capacelor de canalizare, acolo unde este nevoie. Vorbim despre circa 200 de guri de canalizare, inclusiv pe străzile enumerate mai sus care vor intra în programul de asfaltare.

M-am săturat până peste cap de manelişti!

Timpul estimat pentru citirea articolului este 196 secunde Florin Salam este un artist care apare î

Nesimţirea la putere

Timpul estimat pentru citirea articolului este 149 secunde Nesimţirea e la putere în România. Ne-

De ce dacă i se zice FC Petrolul va fi tot timpul… (și) Petrolul ’52!

Timpul estimat pentru citirea articolului este 194 secunde Absolut inexplicabil, în opinie personal

Nicolae Iorga, victimă a ocupației germane

Timpul estimat pentru citirea articolului este 267 secunde Imediat după ocuparea județului Prahova

Inline
Inline