În perioada imediat următoare vor debuta lucrările de asfaltare a străzilor din oraşul Vălenii de Munte. Vorbim despre un program amplu, atât prin numărul străzilor cuprinse în listă, cât şi lungimea totală a lor. Vorbim despre asfaltarea a 20 de kilometri de străzi din Vălenii de Munte – o cifră menită a demonstra amploarea acestui proiect.
Florin Constantin, primarul oraşului Vălenii de Munte: „În ultimii ani s-au făcut investiţii în infrastructura subterană, de apă şi canalizare, lucrări care au afectat, desigur, carosabilul. Totodată, alte artere de circulaţie, din cauza traficului intens, au suferit degradări ale asfaltului. Acestea sunt motivele pentru care acest amplu program de asfaltare era cu adevărat necesar. Lucrările vor debuta în scurt timp şi se vor finaliza cât mai rapid posibil, astfel încât şoferii să poată circula în condiţii bune.”

Sunt cuprinse, printre altele, în programul de asfaltare a străzilor din localitate următoarele străzi: Berceni, Avram Iancu, Vasile Alecsandri, Ecaterina Varga, Fdt.Garoafelor, Fdt.Tufănelelor, Lalelelor, Popa Şapcă.

* Se ridică la nivel şi capacele de canalizare
Una dintre cele mai mari nemulţumiri ale şoferilor din toată ţara este problema capacelor de canalizare care nu sunt ridicate la nivelul carosabilului. Pentru a elimina acest disconfort real creat participanţilor la trafic, în cursul acestui an se vor executa, pe străzile din Vălenii de Munte, lucrări de ridicare la nivel a capacelor de canalizare, acolo unde este nevoie. Vorbim despre circa 200 de guri de canalizare, inclusiv pe străzile enumerate mai sus care vor intra în programul de asfaltare.

Aşa l-am cunoscut eu pe Regele Mihai

Era un subiect tabu înainte de ’89. Copil fiind, apoi adolescent, am reuşit să umplu ceva din g

Au trecut 100 de ani. Unde suntem?

Anul acesta sărbătorim 100 de ani de la Marea Unire. Poate cel mai important eveniment istoric pen

Cine plătește, de fapt, prețul asumării responsabilității, în fotbal? Și la Petrolul, și pe oriunde altundeva

Tot aud de ani de zile, în fotbalul românesc, cu precădere după 1989, despre asumarea responsabi

Nicolae Iorga, victimă a ocupației germane

Imediat după ocuparea județului Prahova de către trupele germane, acestea au trecut la instaurare

Inline
Inline