Vălenii de Munte. Taxele şi impozitele locale rămân neschimbate în anul 2017

După ce, anul acesta, administraţia locală a luat hotărârea ca nivelul taxelor şi impozitelor locale să fie stabilit la minimum prevăzut de lege, iată că şi anul viitor lucrurile vor rămâne neschimbate. Concret, pentru anul 2017, nivelul taxelor şi impozitelor locale percepute în oraşul Vălenii de Munte va fi acelaşi ca şi în anul 2016. […]

Administrație

Mihai Ciobanu

După ce, anul acesta, administraţia locală a luat hotărârea ca nivelul taxelor şi impozitelor locale să fie stabilit la minimum prevăzut de lege, iată că şi anul viitor lucrurile vor rămâne neschimbate.
Concret, pentru anul 2017, nivelul taxelor şi impozitelor locale percepute în oraşul Vălenii de Munte va fi acelaşi ca şi în anul 2016. Este o măsură menită a le asigura tuturor contribuabililor, fie ei persoane fizice sau persoane juridice predictibilitate fiscală. De altfel, menţinerea impozitelor la un nivel redus a fost o măsură aplicată de către autorităţile locale în fiecare an, tocmai din dorinţa de a nu îi împovăra suplimentar pe oameni şi de a avea, astfel, un nivel al taxelor suportabil pentru toţi cetăţenii urbei. Primăria Vălenii de Munte mizează pe o bună colectarea a taxelor şi impozitelor locale, ştiut fiind faptul că vălenarii sunt buni contribuabili, oameni care sunt conştienţi că realizarea programului de investiţii, de modernizare a urbei depinde de veniturile care se colectează la bugetul local.

Citeste mai departe

Inline
Inline