La finalul şedinţei de patru ore în urma căreia Adrian Semcu şi-a dat demisia din funcţia de preşedinte al PNL Prahova, Crin Antonescu i-a mulţumit acestuia.

„Aş vrea în primul rând să-i mulţumesc lui Adrian Semcu pentru activitatea sa în fruntea acestei organizaţii, să vă reamintesc că domnul Adrian Semcu rămâne membru al conducerii centrale a partidului pentru că este membru al Biroului Politic Central, în al treilea rând să vă spun că după demisia preşedintelui voi propune Consiliului Naţional Executiv al partidului din 19 sau 20 decembrie şi dizolvarea actualului birou şi de asemenea numirea unui preşedinte şi a unui birou interimar probabil mai restrâns”.

Întrebat la ce concluzie a ajuns privind acuzaţiile privind colaborarea cu PDL aduse de contestatarii lui Semcu, Crin Antonescu a răspuns: „Eu am încredere că toţi membrii PNL, mai ales conducătorii PNL de la nivel local inclusiv din Prahova înţeleg foarte bine că bătălia pe care o purtăm o purtăm împotriva unui partid stat. Restul sunt detalii care nu se petrec numai în Prahova , nu numai în PNL se petrec şi cu PDL şi cu PSD”.

M-am săturat până peste cap de manelişti!

Florin Salam este un artist care apare în topul căutărilor Google înaintea tuturor Florinilor ce

Da, tovarăși, era mai bine „înainte”! Să vă reîmprospătez memoria

Pentru că tot a fost 23 august şi apar pe Facebook tot felul de indivizi care afirmă că  „în

Riscul amenințărilor mutării Petrolului în alt oraș. Atunci și acum…

Cândva, aflată sub pulpana FSLI Petrom, SC FC Petrolul – cum se numea pe-atunci – a fo

Nicolae Iorga, victimă a ocupației germane

Imediat după ocuparea județului Prahova de către trupele germane, acestea au trecut la instaurare

Inline
Inline