Vă informăm că astăzi ora 01.41 s-a produs o avarie în instalațiile de alimentare de medie tensiune ale Sucursalei de Distribuție Ploiești. Între orele 2 și 3 s-au efectuat manevre și controale,s-au alimentat o parte din consumatori, ceilalți rămânând nealimentati deoarece linia electrică trecea și prin proprietățile particulare, lucrătorii neavând acces. 
În dimineața zilei de 18.01.2012, lucrătorii noștrii au identificat unele porțiuni în care au fost efectuate defrișările copacilor care se aflau în zona liniei afectate, astfel încât în jurul orei 11.30 toți consumatorii au fost alimentați. 
Ne cerem scuze pentru neplăcerile cauzate și asigurăm consumatorii de energie electrică că vom depune toate eforturile astfel încât asemenea evenimente să nu mai apară. 
Totodată, rugăm proprietarii de terenuri să asigure toaletarea vegetației din imediata apropiere a instalațiilor electrice, pentru a evita atât neplăcerile cauzate de întreruperile în alimentarea cu energie electrică cât și riscul de incendiu și electrocutare. 

Aşa l-am cunoscut eu pe Regele Mihai

Era un subiect tabu înainte de ’89. Copil fiind, apoi adolescent, am reuşit să umplu ceva din g

Au trecut 100 de ani. Unde suntem?

Anul acesta sărbătorim 100 de ani de la Marea Unire. Poate cel mai important eveniment istoric pen

Cine plătește, de fapt, prețul asumării responsabilității, în fotbal? Și la Petrolul, și pe oriunde altundeva

Tot aud de ani de zile, în fotbalul românesc, cu precădere după 1989, despre asumarea responsabi

Nicolae Iorga, victimă a ocupației germane

Imediat după ocuparea județului Prahova de către trupele germane, acestea au trecut la instaurare

Inline
Inline