Vă informăm că astăzi ora 01.41 s-a produs o avarie în instalațiile de alimentare de medie tensiune ale Sucursalei de Distribuție Ploiești. Între orele 2 și 3 s-au efectuat manevre și controale,s-au alimentat o parte din consumatori, ceilalți rămânând nealimentati deoarece linia electrică trecea și prin proprietățile particulare, lucrătorii neavând acces. 
În dimineața zilei de 18.01.2012, lucrătorii noștrii au identificat unele porțiuni în care au fost efectuate defrișările copacilor care se aflau în zona liniei afectate, astfel încât în jurul orei 11.30 toți consumatorii au fost alimentați. 
Ne cerem scuze pentru neplăcerile cauzate și asigurăm consumatorii de energie electrică că vom depune toate eforturile astfel încât asemenea evenimente să nu mai apară. 
Totodată, rugăm proprietarii de terenuri să asigure toaletarea vegetației din imediata apropiere a instalațiilor electrice, pentru a evita atât neplăcerile cauzate de întreruperile în alimentarea cu energie electrică cât și riscul de incendiu și electrocutare. 

M-am săturat până peste cap de manelişti!

Florin Salam este un artist care apare în topul căutărilor Google înaintea tuturor Florinilor ce

Da, tovarăși, era mai bine „înainte”! Să vă reîmprospătez memoria

Pentru că tot a fost 23 august şi apar pe Facebook tot felul de indivizi care afirmă că  „în

Uimitoarea numire post-retragerea în spate a fostului antrenor principal al Petrolului

Am fost la Popești-Leordeni, sâmbăta trecută, acolo unde Petrolul a câștigat greu, pe final de

Nicolae Iorga, victimă a ocupației germane

Imediat după ocuparea județului Prahova de către trupele germane, acestea au trecut la instaurare

Inline
Inline