Timpul estimat pentru citirea articolului este 70 secunde

Urmare a incendiului produs la data de 30.11.2011 şi a investigaţiiilor şi cercetărilor efectuate de poliţişti, în cauză a fost administrat probatoriu, iar Parchetul de pe lângă Judecătoria Ploieşti a confirmat începerea urmăririi penale faţă de  Carmen Nicoleta Dănilă, supervizor la unitatea bancara unde a izbucnit incendiul şi A. Daniel, coordonator centru procesare la aceeaşi societate.

Din cercetările poliţiştilor a rezultat că cei doi au pătruns în incinta Camerei Tezaurului apartinand societatii mentionate si au sustras suma de 150.000 Euro, dupa care Carmen Nicoleta Dănilă, in aceeasi zi, pentru a ascunde comiterea faptei a patruns singura si in mod neautorizat in Camera Tezaurului, si a incendiat locul unde erau depozitate valutele. În urma inventarierii s-a constatat lipsa sumei de aproximativ 548 353 lei, lipsa cauzată de furt şi distrugere prin incendiere, urmând ca ancheta să stabilească cu exactitate cuantumul sumei însuşite şi cuantumul sumei distruse.

Faţă de Carmen Nicoleta Dănilă s-a luat măsura reţinerii pe o durata de 24 ore urmând ca la data de 16.12.2011 sa fie prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploieşti cu propunere de arestare preventivă, pentru săvârşirea infracţiunilor de delapidare şi distrugere calificată.

A.Daniel este cercetat în stare de libertate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de delapidare.

{youtubejw}qm-RQakzZ3A{/youtubejw}

M-am săturat până peste cap de manelişti!

Timpul estimat pentru citirea articolului este 196 secunde Florin Salam este un artist care apare î

1 Mai, mârlanii şi seminţele

Timpul estimat pentru citirea articolului este 147 secunde Am ieşit ieri cu familia în poate singu

Petrolul ’52 câștigă, fără adversar, cel mai important „meci”. Dar cu ce preţ!

Timpul estimat pentru citirea articolului este 187 secunde Gata, se ştie deja că singura participa

Ploieștenii în marea epopee națională a întregirii neamului

Timpul estimat pentru citirea articolului este 753 secunde După cum este bine cunoscut, România in

Inline
Inline