Veste şoc pentru Traian Băsescu : conflictul său cu premierul Ponta pe problema reprezentării României la Bruxelles pare a se fi sfârşit într-o manieră nefavorabilă pentru acesta, în măsura în care lista trimisă de ministerul de Externe cu privire la delegaţia ţării noastre nu îi cuprinde numele. Aceasta nu este decât ultima tentativă a lui Ponta de a-l bloca pe Băsescu în ţară, motivul oficial fiind acela că întâlnirea Consiliului European de pe 28-29 iunie are legătură cu sectorul administrativ al ţării, care cade sub răspunderea Guvernului. Premierul şi preşedintele au avut în ultimele 2 săptămâni mai multe întrevederi pe această temă, fără a se ajunge la vreun compromis.

Ponta a declarat că, la limită, va ignora complet eforturile lui Băsescu pe plan european, mergând până la neaprobarea decolării aeronavei prezidenţiale către Bruxelles în ziua în care urmează a se întruni Consiliul. Pe de cealaltă parte, Băsescu consideră că, prin eforturile sale, Victor Ponta compromite democraţia română şi încalcă drepturile fundamentale ale Preşedintelui.

Rezultatul oficial al conflictului urmează cel mai probabil a apărea pe 28 iunie. Să sperăm însă că nu vom asista la o reprezentare pe două voci a intereselor României, aceasta putând avea urmări grave pentru imaginea noastră pe plan extern

M-am săturat până peste cap de manelişti!

Florin Salam este un artist care apare în topul căutărilor Google înaintea tuturor Florinilor ce

Da, tovarăși, era mai bine „înainte”! Să vă reîmprospătez memoria

Pentru că tot a fost 23 august şi apar pe Facebook tot felul de indivizi care afirmă că  „în

Revenirea lui Contra. La Ploiești, pe arena Ilie Oană, ca selecționer al României. Cu un succes la debut!

Pe 11 martie 2014, Cosmin Contra o părăsea defintitiv pe SC FC Petrolul Ploiești, pentru a semna

Nicolae Iorga, victimă a ocupației germane

Imediat după ocuparea județului Prahova de către trupele germane, acestea au trecut la instaurare

Inline
Inline