Primaria Municipiului Ploieşti informeaza ploiestenii ca pe rolul Tribunalului Prahova se afla dosarul nr.687/42/2012, cu termen 7.02.2013, avand ca obiect actiunea formulata de SC VITALIA SERVICII PENTRU MEDIU – Tratarea deseurilor SRL in contradictoriu cu Municipiul Ploiesti si Consiliul Local al Municipiului Ploiesti.

In motivarea cererii de chemare in judecata societatea reclamanta sustine ca este grav prejudiciata de atitudinea autoritatii publice locale care nu a aprobat cererea reclamantei de majorare a tarifelor de depozitare a deseurilor.

Pe ordinea de zi a sedintei ordinare a Consiliului Local al Municipiului Ploiesti din data de 27 aprilie 2012 s-a aflat Proiectul de Hotarare privind actualizarea tarifelor de depozitare a deseurilor in rampa ecologica Boldesti Scaieni. Fostul consiliu local nu a aprobat acest proiect de hotarare, rezultatul votului fiind: 8 voturi pentru, 3 impotriva si 12 abtineri.

In momentul de fata SC VITALIA SERVICII PENTRU MEDIU – Tratarea deseurilor SRL solicita municipiului Ploiesti plata diferentei dintre tariful aplicat si tariful solicitat pentru anul 2012 in valoare de 554.694 lei.

Aşa l-am cunoscut eu pe Regele Mihai

Era un subiect tabu înainte de ’89. Copil fiind, apoi adolescent, am reuşit să umplu ceva din g

Da, tovarăși, era mai bine „înainte”! Să vă reîmprospătez memoria

Pentru că tot a fost 23 august şi apar pe Facebook tot felul de indivizi care afirmă că  „în

Familia Petrolului de azi

În mai bine de șase decenii de viață alături de Petrolul, mi-a fost dat să văd generații pes

Nicolae Iorga, victimă a ocupației germane

Imediat după ocuparea județului Prahova de către trupele germane, acestea au trecut la instaurare

Inline
Inline