Gazeta de Prahova

Votul tău a fost esenţial : află ce formaţii româneşti vor urca anul acesta pe scena B’estfest

Life

Redactia

Votul pentru formaţiile româneşti ce vor participa în acest an la festivalul B’estfest, ce va avea loc în comuna Tunari între 6-8 iulie, s-a încheiat. Prahovenii interesaţi de acest festival au putut contribui la stabilirea clasamentului final, în urma căruia cei mai iubiţi artişti din ţară vor fi invitaţi să se alăture unor nume de senzaţie din străinătate, precum Garbage, Royksopp, Caro Emerald şi Selah Sue.

Formaţiile româneşti ce vor urca pe scena festivalului sunt : Yuffa&Hardcore, NotSoCommonDJ, Popa Sapka, Loungerie II, Snow&Amon, DJ Undoo& Jay, Monarchy si Bass Turbat, Avatar, L.O.S.T., Taine, Toulouse Lautrec, Flou Rege, Manki’n’Stieb, Antract, Hot Casandra, Subcarpati, Selectro, The MOOoD, Changing Skins, Electric Fence, Blue Nipple Boy, Les Elephants Bizarres, Negura Bunget, Tapinarii, Goodbye to Gravity si Bucovina, Grimus, Dekadens si Antarctica. Dispunerea pe zile a recitalurilor acestora poate fi găsită pe siteul oficial B’estfest, alături de mai multe informaţii cu privire la stilurile lor muzicale şi carierele lor.

Şi în acest an, festivalul va oferi, pe lângă muzică live, şi alte surse de entertainment, precum sporturi în aer liber, un parc de distracţii, dj set-uri, promoţii şi manifestări artistico-literare, încercându-se satisfacerea unei game cât mai largi de participanţi. Biletele la festival se pot găsi pe site-ul myticket.ro, putând fi expediate, prin curier rapid, la domiciliul fiecărui solicitant, indiferent de judeţul din care acesta provine.

Citeste mai departe

Imagini de la recuperarea cu suport aero realizata astazi pe Valea Albă, de catre salvamontistii prahoveni si elicopterul pus la dispozitie de catre Inspectoratul General pentru Aviatie si Departamentul pentru Situatii de Urgenta.Din pacate, astazi a fost situatia in care cel mai negru gand al salvamontistilor cand merg sa recupereze un decedat, devine realitate , cel in care trupul gasit sa nu fie al persoanei cautate, ci al unei alte persoane neanutate ca disparuta, cum s-a intamplat si acum, ca in multe alte situatii. Actele gasite asupra victimei ne confirma ca aceasta nu este persoana anuntata ca disparuta acum 2 saptamani, fiind vorba de o persoana cu un al nume, domiciliata in Giurgiu. Continua cautarile, continua consumul de resurse umane si materiale, continua expunerea la risc, dar , noi nu putem spune "NU", noi nu putem spune "NU se poate" !

Publicată de Salvamont Romania - Dispeceratul National Salvamont pe Duminică, 17 martie 2019
Fără categorie
Statistici T5
Inline
Inline