Regia Autonomă de Servicii Publice Ploieşti anunţă desfăşurarea Campaniei naţionale „Marea Debarasare”, campanie organizată la nivel local pentru colectarea deşeurilor de echipamente electrice si electronice (DEEE) împreună cu operatorul de salubritate.

În zilele de 16 si 17 decembrie 2011, Primăria Municipiului Ploieşti prin RASP continuă acţiunea de colectare a Deşeurilor de Echipamente Electrice si Electronice (DEEE) de la societăţile comerciale si de la populaţie.

Programul campaniei:
• Vineri, 16 decembrie 2011, intre orele 08.00-14.00 – de la societăţile comerciale care vor solicita telefonic ridicarea DEEE-urilor.
• Sâmbăta, 17 decembrie 2011, intre orele 8.00-10.00 – deţinătorii de DEEE-uri care locuiesc la bloc le vor depozita lângă platformele gospodăreşti, iar cei care locuiesc la casa le vor depozita in fata porţii. După ora 10.00 va avea loc colectarea si transportul deşeurilor către centrul de colectare.

Campania se va desfăşura pe următoarele direcţii:

– colectare stradală prin ridicarea de către operatorul specializat a deşeurilor de echipamente electrice şi electronice depuse de către cetăţeni pe domeniul public (trotuarele străzilor municipale, platformele gospodăreşti);
– depunerea voluntară a DEEE -urilor la Centrul municipal de colectare a DEEE care va functiona dupa urmatorul program: vineri 16 decembrie 8.00 – 14.00, sambata 17 decembrie 9.00-14.00.

Cetăţenii care depun voluntar deşeurile de echipamente electrice şi electronice la Centrul Municipal de colectare DEEE  participa la Tombola „PROTEJEAZĂ NATURA!”.  Premiile acordate prin tragere la sorti in cadrul tombolei constau in aparatura electronica, extragerea castigatorilor urmand a avea loc luni, 19 decembrie 2011, ora 10.00, la Galeriile comerciale Winmarkt Grand Center Ploiesti.

Pentru informatii si inregistarea solicitarilor de ridicare a DEEE voluminoase,  cetatenii pot apela  numerele de telefon 0244-984, 0800800884 si 0244-541071 – Dispeceratul RASP.

Aşa l-am cunoscut eu pe Regele Mihai

Era un subiect tabu înainte de ’89. Copil fiind, apoi adolescent, am reuşit să umplu ceva din g

Da, tovarăși, era mai bine „înainte”! Să vă reîmprospătez memoria

Pentru că tot a fost 23 august şi apar pe Facebook tot felul de indivizi care afirmă că  „în

Cine plătește, de fapt, prețul asumării responsabilității, în fotbal? Și la Petrolul, și pe oriunde altundeva

Tot aud de ani de zile, în fotbalul românesc, cu precădere după 1989, despre asumarea responsabi

Nicolae Iorga, victimă a ocupației germane

Imediat după ocuparea județului Prahova de către trupele germane, acestea au trecut la instaurare

Inline
Inline