Mare întâlnire cu Cătălin Botezatu ! Celebrul creator de modă şi realizator TV va sosi mâine, 17 mai, la Casa de Cultură a Sindicatelor, pentru a găsi următorul topmodel care să încânte publicul românesc. Acţiunea face parte din cadrul preselecţiilor pentru emisiunea Next Top Model, ce a înregistrat cote record de audienţă la primele ediţii, desfăşurate anii precedenţi. Bote se declară optimist cu privire la fetele ploieştene, considerând că va asista la performanţe demne de titlul de „topmodel naţional”. Preselecţiile au început pe data de 5 aprilie, în localitatea Giurgiu, şi îşi vor închide porţiile imediat după vizita în oraşul lui Caragiale. Astfel, s-ar putea zice, Bote a păstrat ce-i mai bun pentru final, şi anume întâlnirea cu frumoasele prahovence.

Pentru a putea participa la competiţie, candidatele vor trebui să dovedească apartenenţa la cetăţeniile română sau moldoveană, să aibă cel puţin 16 ani şi peste 1,72m. Pot participa, în anumite condiţii, şi fete cu vârste între 14-16 ani şi peste 1,75m. Ele vor trebui să se prezinte, începând cu orele 16.00, la Casa Sindicatelor, având asupra lor un act de identitate.

Concurentele care vor trece de preselecţie vor avea şansa de a participa la emisiunea propriu-zisă şi de a câştiga, la finalul acesteia, suma record de 70000 euro, alături de un contract de modeling cu una dintre cele mai prestigioase case de profil din ţară. Totodată, în premieră, vor putea participa la competiţie şi persoane de sex masculin, cu condiţia să aibă peste 16 ani şi 1.85 m.

Aşa l-am cunoscut eu pe Regele Mihai

Era un subiect tabu înainte de ’89. Copil fiind, apoi adolescent, am reuşit să umplu ceva din g

Da, tovarăși, era mai bine „înainte”! Să vă reîmprospătez memoria

Pentru că tot a fost 23 august şi apar pe Facebook tot felul de indivizi care afirmă că  „în

Familia Petrolului de azi

În mai bine de șase decenii de viață alături de Petrolul, mi-a fost dat să văd generații pes

Nicolae Iorga, victimă a ocupației germane

Imediat după ocuparea județului Prahova de către trupele germane, acestea au trecut la instaurare

Inline
Inline