PROGNOZA METEOROLOGICĂ PENTRU INTERVALUL 15.09.2017 ORA 09 – 16.09.2017 ORA 09

Vremea va deveni călduroasă, astfel că temperaturile maxime se vor situa între 28 și 34 de grade. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în estul regiunii în cursul nopții. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 13 și 18 grade.

LA MUNTE

Vremea se va menține frumoasă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe creste. Valorile termice vor fi comparabile cu cele din intervalul precedent.

PROGNOZA METEOROLOGICĂ PENTRU INTERVALUL 16.09.2017 ORA 09 – 17.09.2017 ORA 09

Vremea va fi predominant frumoasă și mult mai caldă decât în mod obișnuit la mijlocul lunii septembrie. Cerul va fi variabil la senin, iar vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări izolate. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 29 și 34 de grade, iar cele minime între 12 și 17 grade.

LA MUNTE

Vremea va fi predominant frumoasă și mai caldă decât în mod obișnuit la mijlocul lunii septembrie. Cerul va fi variabil la senin, iar vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări pe creste. Temperatura aerului nu va avea variații semnificative față de intervalul anterior.

PROGNOZA METEOROLOGICĂ PENTRU INTERVALUL 17.09.2017 ORA 09 – 18.09.2017 ORA 09

Vremea va fi călduroasă, cu temperaturi maxime ce se vor încadra între 31 și 35 de grade. Cerul va fi variabil la senin, iar vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări izolate. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 15 și 19 grade.

LA MUNTE

Vremea va fi mai caldă decât în mod obișnuit pentru această dată. Cerul va fi variabil la senin, iar vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări locale.

M-am săturat până peste cap de manelişti!

Florin Salam este un artist care apare în topul căutărilor Google înaintea tuturor Florinilor ce

Da, tovarăși, era mai bine „înainte”! Să vă reîmprospătez memoria

Pentru că tot a fost 23 august şi apar pe Facebook tot felul de indivizi care afirmă că  „în

Riscul amenințărilor mutării Petrolului în alt oraș. Atunci și acum…

Cândva, aflată sub pulpana FSLI Petrom, SC FC Petrolul – cum se numea pe-atunci – a fo

Nicolae Iorga, victimă a ocupației germane

Imediat după ocuparea județului Prahova de către trupele germane, acestea au trecut la instaurare

Inline
Inline