Primaria municipiului Ploieşti, prin Politia Locală Ploiesti, a actionat, în perioada 14-16 decembrie 2012, pentru mentinerea linistii si ordinii publice pe raza municipiului. Astfel, au fost aplicate 112 sanctiuni contraventionale pentru diferite abateri de la normele de convietuire socială, valoarea totală a amenzilor fiind de 14290 de lei.

De asemenea, în timpul activitătilor de patrulare politistii locali au legitimat si 165 de persoane, în scopul prevenirii producerii unor fapte de natură contraventională.

Mentionăm că patrulele pedestre si mobile apartinând Politiei Locale Ploiesti au depistat o serie de persoane care deranjau linistea si ordinea publică, consumau băuturi alcoolice pe domeniul public, depozitau deseuri menajere în alte locuri decât cele special amenajate, apelau la mila publică ori circulau cu atelaje hipo pe alte trasee decât cele stabilite de municipalitate.

În zonele intens circulate ale municipiului, precum străzile Veronica Micle, Vasile Milea, Mihai Bravu, în apropierea Pietelor Aurora Vest si Nord, politistii locali au surprins 23 de persoane care comercializau ilegal cetină de brad, coronite, vâsc si aranjamente specifice de sărbători. Acestia au fost sanctionati cu amenzi.

În conformitate cu H.C.L. nr. 228/2006 pentru aprobarea regulamentului privind stabilirea unor măsuri pentru gospodărirea municipiului Ploiesti, desfăsurarea comertului stradal pe alte amplasamente decât cele aprobate de Consiliul Local se sanctionează cu amenzi cuprinse între 500 – 1500 lei pentru persoane fizice si 1000-2500 lei pentru persoane juridice.

Aşa l-am cunoscut eu pe Regele Mihai

Era un subiect tabu înainte de ’89. Copil fiind, apoi adolescent, am reuşit să umplu ceva din g

Au trecut 100 de ani. Unde suntem?

Anul acesta sărbătorim 100 de ani de la Marea Unire. Poate cel mai important eveniment istoric pen

Cine plătește, de fapt, prețul asumării responsabilității, în fotbal? Și la Petrolul, și pe oriunde altundeva

Tot aud de ani de zile, în fotbalul românesc, cu precădere după 1989, despre asumarea responsabi

Nicolae Iorga, victimă a ocupației germane

Imediat după ocuparea județului Prahova de către trupele germane, acestea au trecut la instaurare

Inline
Inline