„Un congres fara deja celebrele biletele cu numele invingatorilor. Asta astept sa se intample la alegerile pentru conducerea PDL unde, sper sa avem parte de o lupta deschisa, o lupta de idei si motiuni viabile adaptate realitatilor politice, economice si sociale, care sa raspunda nevoilor cetatenilor. 
 Poporul s-a saturat si este scarbit de luptele de grup menite sa satisfaca interesele anumitor indivizi ce lupta pentru a-si spori influenta in partid, iar PDL are nevoie de sustinerea poporului. Pentru asta, trebuie sa convingem! O putem face, dar nu prin certuri orchestrate la televizor. Atacul nostru trebuie indreptat doar spre actuala putere.Trebuie sa reactionam si sa ne trezim din letargia impusa si indusa de anumiti lideri care se vor sefi pe vecie uitand ca societatea s-a schimbat si este timpul sa depasim nivelul politicii de Dambovita. Romanii au nevoie acum de o opozitie puternica si in viitorul apropiat de un partid care sa guverneze in interesul cetateanilor din tara si din afara granitelor tarii.
 Pariez pe o conducere puternica, pe un lider cu vechime in partid, care stie sa comunice pe intelesul coechipierilor si al electoratului, un lider care si-a dovedit valoarea, fie ca ales local, fie ca ales national, un lider care la Revolutia din 1989 facea parte din generatia elevilor sau studentilor”, scrie William Brînză pe pagina personală de facebook. 

Aşa l-am cunoscut eu pe Regele Mihai

Era un subiect tabu înainte de ’89. Copil fiind, apoi adolescent, am reuşit să umplu ceva din g

Da, tovarăși, era mai bine „înainte”! Să vă reîmprospătez memoria

Pentru că tot a fost 23 august şi apar pe Facebook tot felul de indivizi care afirmă că  „în

Familia Petrolului de azi

În mai bine de șase decenii de viață alături de Petrolul, mi-a fost dat să văd generații pes

Nicolae Iorga, victimă a ocupației germane

Imediat după ocuparea județului Prahova de către trupele germane, acestea au trecut la instaurare

Inline
Inline