Gazeta de Prahova

Zeci de amenzi date după o acţiune a poliţiei în Ploieşti şi Boldeşti

Știri

Redactia

Joi, în intervalul orar 14-16, polițiști din cadrul Secției nr. 3 Ploieşti au executat o acțiune în zona străzii Gh. Gr. Cantacuzino, respectiv în piața agroalimentară ,,Aurora Vest”, în vederea prevenirii și combaterii comerțului ilicit, a cerșetoriei și a consumului de băuturi alcoolice în locuri publice.

Au fost verificați șase producători agricoli, au fost controlate 35 de autovehicule, legitimate 51 de persoane și au fost aplicate nouă sancţiuni contravenționale, în valoare de 1.920 lei.

Polițiștii din Boldești-Scăieni au acționat pentru prevenirea și combaterea cauzelor generatoare de accidente și pentru asigurarea unui climat de siguranță publică corespunzător.

Au fost verificate patru societăți comerciale, controlați 65 de conducători de autovehicule (16 testați cu aparatul etilotest) și au fost aplicate 30 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 5.070 lei.

Au fost reținute două permise și a fost retras un certificat de înmatriculare auto.

foto:arhiva

Citeste mai departe

Imagini de la recuperarea cu suport aero realizata astazi pe Valea Albă, de catre salvamontistii prahoveni si elicopterul pus la dispozitie de catre Inspectoratul General pentru Aviatie si Departamentul pentru Situatii de Urgenta.Din pacate, astazi a fost situatia in care cel mai negru gand al salvamontistilor cand merg sa recupereze un decedat, devine realitate , cel in care trupul gasit sa nu fie al persoanei cautate, ci al unei alte persoane neanutate ca disparuta, cum s-a intamplat si acum, ca in multe alte situatii. Actele gasite asupra victimei ne confirma ca aceasta nu este persoana anuntata ca disparuta acum 2 saptamani, fiind vorba de o persoana cu un al nume, domiciliata in Giurgiu. Continua cautarile, continua consumul de resurse umane si materiale, continua expunerea la risc, dar , noi nu putem spune "NU", noi nu putem spune "NU se poate" !

Publicată de Salvamont Romania - Dispeceratul National Salvamont pe Duminică, 17 martie 2019
Fără categorie
Statistici T5
Inline
Inline