Gazeta de Prahova

Zeci de şoferi băuţi – prinşi de poliţiştii prahoveni

Știri

Redactia

Poliţiştii prahoveni au continuat acţiunile organizate la nivelul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova pentru prevenirea şi combaterea principalelor cauze generatoare de accidente de circulaţie. Activităţile au fost extinse la nivelul întregului judeţ, iar poliţiştii au acţionat în principal pentru depistarea conducătorilor auto care se deplasează cu autoturisme pe drumurile publice după ce au consumat băuturi alcoolice.
Astfel, în această dimineaţă, poliţiştii au organizat o acţiune fulger.
În numai 3 ore, efectivele angrenate în activităţi au ridicat în vederea suspendării 28 de permise de conducere numai pentru conducerea unor autovehicule de către persoane care au consumat băuturi alcoolice. Oamenii legii nu s-au lăsat mai prejos nici ieri, când au fost aplicate 114 sancţiuni contravenţionale. Totodată, au fost retrase 2 de certificate de înmatriculare şi au fost reţinute 12 permise de conducere.Acţiuni de acest gen au avut loc şi marţi, când lucrători din cadrul Serviciului Rutier împreună cu reprezentanţii R.A.R. Prahova au organizat si executat acţiuni gen filtru. În urma activităţilor de control, marţi au fost aplicate 35 de sancţiuni contravenţionale pentru abateri constatate la regimul circulaţiei rutiere.

Citeste mai departe

Imagini de la recuperarea cu suport aero realizata astazi pe Valea Albă, de catre salvamontistii prahoveni si elicopterul pus la dispozitie de catre Inspectoratul General pentru Aviatie si Departamentul pentru Situatii de Urgenta.Din pacate, astazi a fost situatia in care cel mai negru gand al salvamontistilor cand merg sa recupereze un decedat, devine realitate , cel in care trupul gasit sa nu fie al persoanei cautate, ci al unei alte persoane neanutate ca disparuta, cum s-a intamplat si acum, ca in multe alte situatii. Actele gasite asupra victimei ne confirma ca aceasta nu este persoana anuntata ca disparuta acum 2 saptamani, fiind vorba de o persoana cu un al nume, domiciliata in Giurgiu. Continua cautarile, continua consumul de resurse umane si materiale, continua expunerea la risc, dar , noi nu putem spune "NU", noi nu putem spune "NU se poate" !

Publicată de Salvamont Romania - Dispeceratul National Salvamont pe Duminică, 17 martie 2019
Fără categorie
Statistici T5
Inline
Inline