Timpul estimat pentru citirea articolului este 74 secunde

În urma activităților desfășurate de Poliția Română în domeniul industriei agroalimentare, în primele 3 luni ale anului, au fost întocmite peste 670 de dosare penale, au fost aplicate peste 8.000 de sancțiuni contravenționale și indisponibilizate bunuri în valoare de peste 780.000 de lei.

În primele 3 luni ale anului 2017, sub coordonarea Direcției de Investigare a Criminalității Economice a Poliției Române, polițiștii structurilor de investigare a criminalității economice din țară au instrumentat 674 de dosare penale privind infracțiuni comise în domeniul industriei agroalimentare.

Pentru neregulile constatate, au fost aplicate 8.174 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 6.723.000 de lei.

Au fost indisponibilizate 26.112 de kilograme de cereale, 13.354 de kilograme de produse de panificație, 342 de kilograme de produse de patiserie și 45.224 de kilograme de legume și fructe.

De asemenea, au fost ridicate, în vederea confiscării, 19.005 de kilograme de carne și produse din carne, 128 de kilograme de lactate și brânzeturi, 179.705 ouă și 4.107 de kilograme de pește și produse din pește.

Valoarea totală a bunurilor indisponibilizate a fost estimată la peste 780.000 de lei.

Acțiunile fost organizate atât cu forțe proprii, cât și împreună cu reprezentanții autorităților cu atribuțiuni de control din domeniu.

Poliția Română continuă acțiunile pentru prevenirea și combaterea fraudelor financiare și protejarea intereselor economice ale statului și ale cetățenilor, în vederea asigurării unui climat de legalitate a mediului de afaceri și protejarea bugetului general consolidat.

M-am săturat până peste cap de manelişti!

Timpul estimat pentru citirea articolului este 196 secunde Florin Salam este un artist care apare î

1 Mai, mârlanii şi seminţele

Timpul estimat pentru citirea articolului este 147 secunde Am ieşit ieri cu familia în poate singu

Petrolul ’52 câștigă, fără adversar, cel mai important „meci”. Dar cu ce preţ!

Timpul estimat pentru citirea articolului este 187 secunde Gata, se ştie deja că singura participa

Ploieștenii în marea epopee națională a întregirii neamului

Timpul estimat pentru citirea articolului este 753 secunde După cum este bine cunoscut, România in

Inline
Inline