Luni, 2 octombrie, este o zi neagră pe drumurile din Prahova. De la primele ore ale dimineţii s-au înregistrat numeroase accidente rutiere, unele destul de grave.

În jurul orei 7.20, pe DN1A, la intersecţia cum drumul spre Negoieşti, a avut loc un accident în care au fost implicate un autoturism şi un microbuz. Microbuzul, un Ford Transit, nu efectua curse regulate, iar în el erau 7 persoane, informează IJP Prahova. 

La ora 12.30, pe DN1B, la ieşire din Valea Călugărească spre Albeşti s-a produs un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme.

Două accidente rutier s-au produs la interval de câteva minute pe Centura de Vest a Ploieştiului luni, în juru orei 13.10. În prima tamponare au fost implicate două autoturisme,  iar în cea de-a doua au fost implicate un autoturism şi un TIR. Traficul s-a desfăşurat cu dificultate în zonă. Din fericire, potrivit informaţiilor furnizate de către poliţişti, nu au existat victime.

O oră mai târziu, un alt accident de circulaţie a avut loc pe DN1B, pe raza satului Loloiasca. Au fost implicate două autoturisme, o persoană acuzând dureri.

Tot pe DN1B, de această dată la Albeşti, un minor a fost acroşat de un autoturism.

foto: arhivă

Aşa l-am cunoscut eu pe Regele Mihai

Era un subiect tabu înainte de ’89. Copil fiind, apoi adolescent, am reuşit să umplu ceva din g

Da, tovarăși, era mai bine „înainte”! Să vă reîmprospătez memoria

Pentru că tot a fost 23 august şi apar pe Facebook tot felul de indivizi care afirmă că  „în

Familia Petrolului de azi

În mai bine de șase decenii de viață alături de Petrolul, mi-a fost dat să văd generații pes

Nicolae Iorga, victimă a ocupației germane

Imediat după ocuparea județului Prahova de către trupele germane, acestea au trecut la instaurare

Inline
Inline