1-3 septembrie, Festivalul Folcloric „Prahova Iubește Basarabia”

Redactia -

1-3 septembrie, Festivalul Folcloric „Prahova Iubește Basarabia”

Consiliul Județean Prahova şi  Centrul Județean de Cultură  Prahova  organizează în perioada 1-3 septembrie 2017, la Ploieşti  a III – a ediţie a Festivalului Folcloric „Prahova Iubește Basarabia”.

Dechiderea oficială a manifestării culturale are loc vineri,  1 septembrie, la ora 17.30, în Amfiteatrul Palatului Culturii, cu un spectacol  susținut de Fanfara „Prahova” și Orchestra Populară „Flacăra Prahovei” a Filarmonicii „Paul Constantinescu” din Ploiești.

Sâmbătă, 2 septembrie, ora 17:00, se va desfăşura  parada  portului popular pe traseul Piața Mihai Viteazul – Bulevardul Republicii – Palatul Culturii, cu participarea Fanfarei „Prahova” și a ansamblurilor din Judeţul Prahova, Republica Moldova și Cernăuți (Ucraina) iar de la ora 17.30 va avea loc un spectacol folcloric desfăşurat în Amfiteatrul Palatului Culturii.

Duminică, 3 septembrie, de la ora 17.30, va avea loc un recital extraordinar susținut de Nicolae Gribincea și ansamblul folcloric „Plăieșii”.

Intrarea la  spectacolele din cadrul festivalului este liberă,  manifestările  derulându-se în cadrul Programului Naţional „România 100”.