1.340 posturi scoase la concurs în Școala Postliceală „Vasile Lascăr” Câmpina. Află detalii despre înscriere şi examen

Redactia -

1.340 posturi scoase la concurs în Școala Postliceală „Vasile Lascăr” Câmpina. Află detalii despre înscriere şi examen

Școala de agenți de poliție “Vasile Lascăr” Câmpina organizează, în perioada aprilie 2023 – iunie 2023, concurs de admitere pentru o nouă promoție de elevi.

Înscrierile vor avea loc până la data de 5 mai 2023.

Cei care au reședința sau domiciliul în județul Prahova și își doresc să participe la concurs, își pot depune dosarul de recrutare la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Prahova, din municipiul Ploiești, strada Vasile Lupu nr.60.

Cererea tip de înscriere, se completează de către candidați în mod lizibil, se semnează și se transmite, exclusiv în format electronic, la adresa de e-mail [email protected] până la data de 5 mai 2023, inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică.

De asemenea, condițiile pe care trebuie să le îndeplinească un candidat pot fi consultate pe site-ul instituției, respectiv https://ph.politiaromana.ro/ro/cariera/admitere-institutii-de-invatamant/anunt-admitere-scoli-postliceale-aprilie-iunie-2023-prahova&page=1

Sesiunea de admitere cuprinde mai multe etape.

Dosarele de recrutare se vor depune în volum complet până la data de 15 mai 2023 (inclusiv), în zilele lucrătoare, în intervalul orar 09.00-15.00, la sediul Inspectoratului Județean de Poliție Prahova din municipiul Ploiești, str. Vasile Lupu nr. 60, județul Prahova.

Evaluarea psihologică se va realiza de către ofițerii specialişti din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, până la data de 15 mai 2023, candidaţii recrutaţi urmând a fi informați cu privire la data, ora, locul și celelalte detalii, prin postarea ulterioară a unui anunț pe pagina de Internet a Inspectoratului Județean de Poliție Prahova https://ph.politiaromana.ro/ro/cariera/admitere-institutii-de-invatamant secţiunea Carieră – Admitere.

Candidaţii recrutați de Inspectoratul Județean de Poliție Prahova susțin proba eliminatorie de evaluare a performaței fizice la Școala de Agenți de Poliție “Vasile Lascăr” Câmpina, Bulevardul Carol I nr. 145, județul Prahova, în perioada 19 – 24 mai 2023.

Proba de evaluare a cunoștințelor se susține în data de 27 mai 2023, la unităţile de învăţământ pentru care au optat, de către candidații care au promovat proba de evaluare a performanțelor fizice.

Examinarea medicală se realizează în perioada 31 mai 2023 – 29 iunie 2023, potrivit prevederilor Ordinului M.A.I. nr.105/2020, pentru candidații care se încadrează în numărul de locuri scoase la concursul de admitere, în ordinea descrescătoare a notelor finale.

Rezultatele finale ale admiterii sunt aduse la cunoștință candidaților prin afișare pe site-ul oficial al unităților de învățământ, până la data de 30 iunie 2023.

ATENȚIE! Data limită până la care candidaţii vor depune la dosarul de recrutare documentele necesare pentru finalizarea acestuia, este 15 mai 2023, ora 15.00.