100 de angajați ai P&G vor munci pe șantierul Habitat for Humanity din Ploieşti

Mihai Ciobanu -

100 de angajați ai P&G vor munci pe șantierul Habitat for Humanity din Ploieşti

Procter & Gamble continuă sprijinul oferit familiilor care locuiesc în condiții precare. În săptămâna națională a voluntariatului, între 11 și 15 mai, 100 de angajați ai companiei vor munci pe șantierul Habitat for Humanity România din Ploiești. Voluntarii vor pregăti fundația pe care va fi ridicat un qvadruplex, care va deveni acasă pentru patru familii din comunitate.

P&G susține misiunea Habitat for Humanity în România din anul 2013, prin importante donații financiare, produse de igienă și voluntari. La nivel internațional, colaborarea cu P&G cu Habitat for Humanity a început încă din 2004 și peste 2,000 de voluntari ai companiei P&G au lucrat pe șantierele din întreaga lume, în parteneriat cu Habitat for Humanity pentru eradicarea locuirii sărăcăcioase sprijinind astfel peste 12,000 de familii din 18 țări.

“P&G este una dintre companiile care se implică cu devotament și generozitate în comunitățile vulnerabile și care lucrează împreună cu angajații din întreaga lume să schimbe viețile celor mai puțin norocoși. Suntem recunoscători și mulțumim pentru sprijinul oferit de-a lungul timpului și sperăm să continuăm acest parteneriat mulți ani de acum înainte”, a declarat Mario DeMezzo, director național Habitat for Humanity România.

“Mărcile P&G, ca de exemplu, Ariel, Fairy, Tide, Bonux, Pampers, Head&Shoulders, Gillette și multe altele au fost întotdeauna un ajutor real, care au contribuit la îmbunătățirea vieții consumatorilor. Suntem mândri de impactul pozitiv pe care mărcile și angajații P&G îl aduc în viețile familiilor din întreaga lume”, a declarat Cornelia Șofronie, Communications Manager P&G.

Habitat for Humantiy România va construi, între 2015 și 2016, două qvadruplexuri pentru opt familii din Ploiești. În anul 2015 va fi ridicat primul qvadruplex.