12 lucruri despre pasionații de hanorace

Daniel Dimache -

12 lucruri despre pasionații de hanorace

 

De ce să porți un top restrictiv, cu nasturi sau fermoare incomode, când ai putea fi comod și să arăți bine într-un hanorac?

Când vine vorba de cele mai apreciate articole de îmbrăcăminte, umilul hanorac ar trebui să iasă mereu în vârf, urmat îndeaproape de colanți și apoi, desigur, pantaloni de trening. Hanoracul este confortabil, este multifuncțional, te ferește de condițiile meteorologice nefavorabile și, mai presus de toate, este articolul tău de îmbrăcăminte preferat.

Iată 12 lucruri pe care probabil că le vei recunoaște, dacă refuzi să porți altceva în afară de hanorace.

1. Nimic nu este mai confortabil decât un hanorac

În momentul în care tragi un hanorac peste cap și îl lași să-ți „înghită” partea superioară a corpului, simți că tocmai te-ai scufundat încet într-o baie caldă, cu lumânări și o tabletă întreagă de ciocolată.

Nu există niciun alt articol de îmbrăcăminte în întreaga lume care să fie mai confortabil decât un hanorac. Este un pic ca și cum ai putea să te plimbi ghemuit într-o pătură toată ziua.

2. Nimic nu este mai rău decât o bluză formală

Nimic nu-ți dă fiori pe șira spinării și transpirație rece ca și a realiza că trebuie să participi la un eveniment care necesită îmbrăcăminte formală.

De fapt, te-ai gândit să renunți la job deoarece departamentul de HR a respins cererea ta de a considera hanorace de damă ca îmbrăcăminte office. Acest lucru s-a întâmplat de mai multe ori și, sincer, intenționezi să consulți un sindicat în acest sens.

3. Există atât de multe tipuri de hanorace

Nu există un singur tip de hanorac și cauți mereu ceva un pic special sau elegant. Din această cauză ai o abundență de hanorace – unele cu buzunare pentru articolele tale esențiale, altele fără și altele cu glugă căptușită cu blană artificială.

4. Probabil ai și un sistem de organizare pentru hanorace

Ai atât de multe hanorace încât ai creat un sistem central de înregistrare. Acesta implică articole coordonate după culoare și confort.

5. Secretul stă în căptușeală

Dacă nu este moale, nu ești interesat. Refuzi să porți ceva care nu este confortabil.

6. Există și hanorace de ocazie

O concepție greșită frecvent întâlnită despre hanorace este că acestea sunt potrivite doar pentru îmbrăcămintea lejeră, dar tu continui să contești acest lucru.

De fapt ai hanorace de ocazie, pentru momente speciale din viata ta. Cum ar fi hanoracul tău negru, pe care îl porți la o primă întâlnire elegantă.

7. Majoritatea hanoracelor sunt multifuncționale

Nu te poți gândi la nici un alt articol de îmbrăcăminte care ar merge cu fiecare articol de îmbrăcăminte pe care îl deții, așa cum o face un hanorac. Poți purta o cămașă și o cravată cu pantaloni cargo? Nu, nu poți.

8. Există multă negativitate asociată cu hanoracele

Este puțin enervant cum ești discriminat pentru că porți un hanorac. Dar înțelegi de ce se întâmplă – toată lumea este pur și simplu geloasă pe cât de confortabil ești.

9. Ai un hanorac favorit

Cam așa cum toți părinții au un copil preferat în secret, și tu ai un hanorac preferat. Bineînțeles că nu ai putea niciodată să divulgi asta vreunuia dintre numeroasele tale hanorace, deoarece ar provoca prea multă agitație și supărare.

10. Un hanorac este perfect pentru orice activitate

Excelent pentru călătorii, ideal pentru a dormi în el, bun pentru sală și perfect pentru o seară petrecută în fața televizorului, pe Netflix. Te protejează chiar și de condițiile meteorologice nefavorabile și este, fără îndoială, mai fiabil decât orice umbrelă pe care ai avut-o vreodată. Există vreo activitate pentru care un hanorac nu este potrivit? Răspunsul este nu.

11. Hanoracele reprezintă cele mai bune cadouri

Când vine vorba de zile de naștere/ Crăciun/ aniversari, ești bucuros că toți cei din jurul tău înțeleg dragostea ta pentru hanorace, deoarece îți oferă întotdeauna unul nou pe care să-l adaugi la colecția ta.

12. Hanorace sezoniere

Ai un hanorac special cu fața lui Ruldolph peste el, pe care îl scoți la iveală în fiecare Crăciun. Bineînțeles că se aprinde.