Gazeta de Prahova

13 – 14 aprilie, concursul „Sinaia pe pârtie”

Life

Redactia

Primăria Orașului Sinaia alături de Clubul Sportiv Carpați și Gondola Sinaia organizează în zilele de 13 și 14 aprilie cea de-a XIII-a ediție a concursului “Sinaia pe Pârtie”.

Date tehnice :
Concursul se va desfășura pe pârtia Valea Soarelui iar prima probă este cea de slalom special. Concurenții sunt așteptați începând cu ora 8.00 la telegondola Sinaia cu ecusoanele eliberate la înscriere. Numerele de concurs vor fi împărțite de organizatori vineri și sâmbătă la fața locului de la ora 8.30 la start.
Ordinea de start pe categorii de vârstă : fete / băieți 16 – 20 ani legitimați, 16 – 20 ani, peste 80 ani, 71 – 80 ani, 61 – 70 ani, până în 7 ani, 11 – 15 ani legitimați, 11 – 15 ani, 7 – 10 ani, 51 – 60 ani, 41 – 50 ani, 31 – 40 ani, 21 – 30 ani legitimați, 21 – 30 ani.
La finalul primei probe, concurenții vor preda numărul de concurs și vor primi ecusonul pentru a doua zi. Aceeași ordine de start se menține și pentru proba de slalom uriaș care se va desfășura pe 14 aprilie. Participanții beneficiază de transport gratuit la telegondolă și telescaun pe baza ecusonului de concurs.
De reținut: participanții care nu au echipament de concurs și-l vor putea procura gratuit, pe baza cărții de identitate, în zilele concursului, de la centrule de închiriere Eskimos Ski School și Nikos Snow Schi aflate lânga stația de îmbarcare a telegondolei.
Participanții până în 14 ani au dreptul la un însoțitor pe ecusonul de concurs.
Premierea va avea loc sâmbătă la ora 17.00 la Casino Sinaia.

Citeste mai departe

Imagini de la recuperarea cu suport aero realizata astazi pe Valea Albă, de catre salvamontistii prahoveni si elicopterul pus la dispozitie de catre Inspectoratul General pentru Aviatie si Departamentul pentru Situatii de Urgenta.Din pacate, astazi a fost situatia in care cel mai negru gand al salvamontistilor cand merg sa recupereze un decedat, devine realitate , cel in care trupul gasit sa nu fie al persoanei cautate, ci al unei alte persoane neanutate ca disparuta, cum s-a intamplat si acum, ca in multe alte situatii. Actele gasite asupra victimei ne confirma ca aceasta nu este persoana anuntata ca disparuta acum 2 saptamani, fiind vorba de o persoana cu un al nume, domiciliata in Giurgiu. Continua cautarile, continua consumul de resurse umane si materiale, continua expunerea la risc, dar , noi nu putem spune "NU", noi nu putem spune "NU se poate" !

Publicată de Salvamont Romania - Dispeceratul National Salvamont pe Duminică, 17 martie 2019
Fără categorie
Statistici T5
Inline
Inline