14.000 de spectatori vor asista duminică la meciul Petrolul – AEK Atena. Vezi care sunt măsurile de securitate

Redactia -

14.000 de spectatori vor asista duminică la meciul Petrolul – AEK Atena. Vezi care sunt măsurile de securitate

Duminică, 15 iulie a.c., peste 200 de jandarmi din cadrul Grupării Mobile ,,Matei Basarab,, Ploieşti, vor asigura măsurile de ordine publică la meciul de fotbal dintre echipele  F.C. Petrolul Ploieşti- AEK  Atena.

Partida de fotbal va avea loc pe stadionul Ilie Oană din municipiul Ploieşti,  începând cu ora  20.00.

Meciul a fost catalogat ca fiind unul cu grad „MEDIU” de risc.

Totodată, începând cu orele 19.00 se va disputa şi o partidă amicală de fotbal dintre echipele Petrolul 1981,1982 şi selecţionata judeţului Prahova.

Participanţii la această manifestare sportivă, trebuie să respecte măsurile stabilite de organizator şi forţele de ordine, pe traseele de deplasare la locul de desfăşurare a meciului, în apropierea şi în incinta arenei sportive.

Răspunderea pentru asigurarea măsurilor de ordine şi siguranţă în interiorul stadionului revine Clubului F.C. Petrolul Ploieşti, care a încheiat în acest sens un contract cu o firmă specializată de pază.

Cu ocazia acestei manifestări sportive, jandarmeria va susţine şi o campanie ,, STOP VIOLENŢEI ÎN SPORT,, la care se vor împărţi aproximativ 200 de pliante iar jucătorii la intrarea pe suprafaţa de joc vor fi însoţiţi de juniorii echipei purtând tricouri inscripţionate cu mesajul ,, STOP VIOLENŢEI ÎN SPORT,,.

Scopul acestei campanii îl constituie prevenirea oricăror manifestări violente sau a altor  fapte de natură antisocială şi totodată educarea acestora în spiritul respectării legilor, a spiritului civic şi a unui comportament social.

Jandarmeria recomandă tuturor spectatorilor să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice, delimitându-se de orice formă de violenţă verbală sau fizică ce ar putea conduce la manifestări violente.

În cadrul şedinţei de cooperare au fost stabilite toate detaliile cu privire la organizarea şi desfăşurarea acestui eveniment, iar organizatorul competiţiei a comunicat Jandarmeriei, următoarele date:

– accesul spectatorilor este permis începând cu orele 17.30;

– partida va fi urmărită de aproximativ 14.000 de spectatori.

Ordinea şi siguranţa publică în zona imediată şi în cea apropiată arenei sportive, precum şi  menţinerea ordinii publice pe traseele de afluire/defluire ale suporterilor, vor fi asigurate de efective din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Ploieşti în cooperare cu celelalte forţe participante.

Pe această cale, Gruparea de Jandarmi Mobilă ,,Matei Basarab,, Ploieşti, mulţumeşte anticipat spectatorilor pentru comportamentul adecvat, entuziast şi corect de care vor da dovadă şi le urează vizionare plăcută.