Gazeta de Prahova

15-16 septembrie, invitaţie la petrecere: Zilele Comunei Albeşti-Paleologu

Life

Daniel Dimache

Mare petrecere la sfârşitul acestei săptămâni: Zilele Comunei Albeşti-Paleologu, în zilele 15-16 septembrie. Evenimentul se va desfăşura în locul tradiţional, pe terenul de fotbal din satul Albeşti Paleologu şi nu-i vor lipsi din „ingrediente” voia bună, grătarele cu mici şi bere, focul de artificii.
Bineînţeles, vor avea loc concerte de zile mari, cu nume consacrate: Ionuţ şi Doiniţa Dolănescu, Formaţia Generic, Adriana Deaconu, Diana Bişinicu, Florin Vasilică şi Grupul Teleormanul, Constantin Enceanu, Trupa Alb Negru, Emilia Florea, Liviu Marin, Ilie Caraş.

Citeste mai departe

Imagini de la recuperarea cu suport aero realizata astazi pe Valea Albă, de catre salvamontistii prahoveni si elicopterul pus la dispozitie de catre Inspectoratul General pentru Aviatie si Departamentul pentru Situatii de Urgenta.Din pacate, astazi a fost situatia in care cel mai negru gand al salvamontistilor cand merg sa recupereze un decedat, devine realitate , cel in care trupul gasit sa nu fie al persoanei cautate, ci al unei alte persoane neanutate ca disparuta, cum s-a intamplat si acum, ca in multe alte situatii. Actele gasite asupra victimei ne confirma ca aceasta nu este persoana anuntata ca disparuta acum 2 saptamani, fiind vorba de o persoana cu un al nume, domiciliata in Giurgiu. Continua cautarile, continua consumul de resurse umane si materiale, continua expunerea la risc, dar , noi nu putem spune "NU", noi nu putem spune "NU se poate" !

Publicată de Salvamont Romania - Dispeceratul National Salvamont pe Duminică, 17 martie 2019
Fără categorie
Statistici T5
Inline
Inline