17-18 septembrie, Zilele comunei Tomşani, ediţia 2016

Redactia -

17-18 septembrie, Zilele comunei Tomşani, ediţia 2016

Florin Pelin, primarul localităţii şi Consiliul Local Tomşani organizează, în perioada 17-18 septembrie, ediţia 2016 a Zilelor comunei.
Florin Pelin, primarul comunei Tomşani: „Tomşănenii sunt oameni muncitori care merită ca, o dată pe an, să li se dedice această frumoasă sărbătoare în cadrul căreia se pot distra, alături de familie şi prieteni, pot asista la spectacole de muzică uşoară şi populară, pot petrece la terasele amplasate în locaţie, iar copiii lor se pot bucura de jocuri, jucării şi dulciuri ce pot fi achiziţionate de la standurile dedicate lor. Le-am garantat tuturor că acest eveniment a cărui ediţie a început în anul 2012 va deveni unul tradiţional şi că va avea loc în fiecare an şi nu doar în perioadele electorale. Scopul Zilelor comunei este acela de a-i bucura pe tomşăneni, de a le oferi două zile de petrecere şi voie bună şi aşa va fi an de an.”
Ca de fiecare dată, sărbătoarea va avea loc în locul tradiţional, pe Baza sportivă din satul Loloiasca. Participanţii vor avea parte, ca în fiecare an, de un program artistic susţinut de către artişi de renume. Totodată cu ocazia Zilelor comunei, tinerii talentaţi din localitatea noastră vor avea ocazia de a evolua pe scenă în aplauzele tuturor tomşănenilor şi spre bucuria părinţilor şi a rudelor. De asemenea, nu vor lipsi terasele cu grătare încinse cu mititei şi pastramă, udate din plin cu bere rece. Nu vor lipsi nici standurile cu produse tradiţionale, alimentare sau de artizanat şi nici cele de unde doritorii vor putea achiziţiona suveniruri.