180 jandarmi au fost mobilizaţi pentru meciul de fotbal Astra – Petrolul

Redactia -

180 jandarmi din cadrul  Grupării de Jandarmi Mobilă “Matei Basarab” Ploieşti vor fi prezenţi joi 27 octombrie pe stadionul Astra din municipiul Ploieşti, pentru meciul de fotbal dintre echipele F.C. Astra Ploieşti – F.C. Petrolul Ploieşti, cu începere de la orele 17.30, considerat a fi unul cu grad mediu de risc.

Jandarmii ploieşteni vor asigura măsurile de ordine publică în zona apropiată stadionului şi, la solicitare, vor interveni şi în incinta acestuia.

Gruparea Mobilă Ploieşti va coordona, în sistem integrat, dispozitivele realizate de Serviciul de Poliţie Rutieră Prahova, Poliţia Municipiului Ploieşti, Poliţia Comunitară, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Prahova, precum şi al societăţii de pază.

Comercializarea băuturilor alcoolice în zona stadionului este interzisă în ziua desfăşurării meciului. Totodată, traficul rutier va fi restricţionat începând cu orele 15.30 şi până la finalizarea partidei,  în zona străzilor  Domnişori, Sondelor, Someş şi Tribunei.

Se estimează că partida de fotbal să fie urmărită în tribune de aproximativ 4500 de spectatori.

Pentru a fi evitate busculadele la porţile de intrare unde vor fi funcţionali turnicheţii, posesorii de bilete sunt rugaţi să se prezinte în timp util la arenă, în vederea fluidizării accesului.

Accesul în arena sportivă se va face începând cu orele 15.00.