19-20 septembrie, Zilele comunei Tomşani, ediţia 2015

Mihai Ciobanu -

19-20 septembrie, Zilele comunei Tomşani, ediţia 2015

Florin Pelin, primarul comunei Tomşani, împreună cu Consiliul Local vă invită, în perioada 19-20 septembrie, la ediţia 2015 a Zilelor comunei Tomşani.
Este, cu siguranţă, cel mai important şi aşteptat eveniment organizat în comuna noastră, o adevărată sărbătoare pentru toţi locuitorii comunei Tomşani şi nu numai. Este cea de-a patra ediţie a acestui eveniment intrat deja în tradiţia locală, sărbătoare susţinută atât cu fonduri provenite din sponsorizări cât şi cu sprijinul Consiliului Local. An de an, foarte mulţi tomşăneni, dar şi oameni din localităţile învecinate sau turişti aflaţi în tranzit participă la Zilele comunei Tomşani. Şi de ce nu ar face-o dacă ne gândim că, de fiecare dată, administraţia locală s-a ridicat la înălţimea dorinţelor cetăţenilor. Evenimentul va fi organizat, după cum a declarat pentru gazetaph.ro, primarul Florin Pelin,  în locaţia deja tradiţională: baza sportivă Loloiasca. Aici, toţi cei care vor participa la sărbătoare vor găsi terase cu mititei, pastramă, vin, bere rece, standuri cu produse tradiţionale şi de artizanat.
Vor evolua pe scena amplasată în zonă, ca în fiecare an, artişti de primă mână, atât de muzică uşoară cât şi populară, pentru a satisface toate gusturile. De asemenea, vor urca pe scenă şi ansamblurile de dansuri din localitate, precum şi invitaţi din localităţile învecinate. Vor fi alături de organizatori parlamentari prahoveni, reprezentanţi ai Prefecturii şi Consiliului Judeţean Prahova, primari din localităţile învecinate, precum şi oaspeţi din afara ţării.