200 de grame de bijuterii şi 39.000 de coroane daneze, furate dintr-o casă din Ploieşti

Redactia -

200 de grame de bijuterii şi 39.000 de coroane daneze, furate dintr-o casă din Ploieşti

La data de 31 octombrie a.c., în jurul orei 09.30, polițiștii din cadrul Secției nr.4 de Poliție Ploiești au fost sesizați de către o femeie în vârstă de 55 de ani, din municipiul Ploiești, despre faptul că persoane necunoscute i-ar fi sustras din locuință mai multe bijuterii, precum și o sumă de bani.

În baza sesizării, s-a constituit echipă operativă, care s-a deplasat la fața locului, din verificări stabilindu-se faptul că în perioada 12-30 octombrie, reclamanta a fost plecată de la domiciliu, iar la data de 31 octombrie a constatat că i-ar fi fost sustrase 200 de grame de bijuterii din aur, precum și 39.000 de coroane daneze.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au identificat și depistat persoana bănuită de comiterea faptei, ca fiind un bărbat în vârstă de 34 de ani, din comuna Valea Doftanei, care ar fi efectuat lucrări de renovare la domiciliul persoanei vătămate.

Astfel, în baza probatoriului administrat, față de bărbatul în cauză a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca azi să fie prezentat unității de parchet competente cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive.

În cauză, cercetările sunt continuate de polițiști în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.