21 de şoferi amendaţi după o acţiune a Poliţiei Vălenii de Munte

Redactia -

21 de şoferi amendaţi după o acţiune a Poliţiei Vălenii de Munte
  • La data de 8 decembrie, la nivelul Poliției orașului Vălenii de Munte a fost organizată o acțiune pentru prevenirea evenimentelor rutiere pe drumurile publice din localitate și de pe raza comunelor arondate în sistem metropolitan. Polițiștii au controlat 42 de autovehicule și două atelaje hipo și au aplicat 21 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 2.140 lei (șapte testări cu aparatul etilotest).

 

  • În ziua de 9 decembrie, în intervalul 16 – 20, polițiști ai Secției Rurale nr. 3 Blejoi au desfășurat o acțiune rutieră și de ordine publică, prilej cu care au controlat 37 de autovehicule (nouă testări cu aparatul etilotest) și au aplicat 11 sancțiuni contravenționale, în valoare de 4.485 lei (un permis de conducere reținut și un certificat de înmatriculare retras).

 

Duminică, polițiști ai Secției Rurale nr. 11 Drajna au desfășurat o acțiune pentru prevenirea și combaterea cauzelor generatoare de accidente, ocazie cu care au fost controlate 20 de autovehicule (șapte conducători testați cu aparatul etilotest) și au fost aplicate 17 sancțiuni contravenționale, în valoare de 3.760 lei.