La Buşteni se deschide stagiunea muzicală 2016

Redactia -

La Buşteni se deschide stagiunea muzicală 2016
Miercuri 13 ianuarie 2016, la ora 17.00 publicul amator de circ este aşteptat la ” Centrul Cultural „Aurel Stroe” din Buşteni, unde Trupa de circ „Toredo” din Bucureşti va prezenta un spectacol cu numere de magie, mantalism, dresură de animale, acrobaţie şi momente comice.
Sâmbătă, 16 ianuarie 2016, la ora 18.00, la Centrul Cultural „Aurel Stroe” din Buşteni va avea loc deschiderea STAGIUNII MUZICALE 2016 de la Buşteni. Aflată la a IX-a ediţie, Stagiunea muzicală de la Buşteni a încântat publicul buştenean şi a celui aflat în tranzit prin staţiune, cu muzică de calitate şi a făcut posibilă, de-a lungul celor 8 ani de existenţă, evoluţia pe scena centrului cultural din Buşteni, a unui număr mare de muzicieni de certă valoare din ţară şi din străinătate. Sprijinit, în primii trei ani, de Muzeul Naţional „George Enescu” din Bucureşti căruia îi adresăm mulţumiri pe această cale, proiectul stagiunii muzicale de la Buşteni a fost preluat de către Centrul Culturtal „Aurel Stroe” din Buşteni şi dus cu perseverenţă pe cont propriu mai departe.
Sâmbătă stagiunea muzicală va fi deschisă cu recitalul cameral „Vă place Brahms?” susţinut de familia Manoleanu : Bianca Luigia şi Stanca-Maria – soprane şi Remus – pianist; Programul va cuprinde lieduri, duete şi intermezii din creaţia lui Brahms. Intrarea la recital va fi liberă.
 
CENTRUL CULTURAL „AUREL STROE” – BUŞTENI