23 de permise reţinute în doar câteva ore

Redactia -

23 de permise reţinute în doar câteva ore

 

Acțiuni ale polițiștilor rutieri in Prahova. 23 de permise de conducere au fost reținute ieri

 

  • Polițiști ai Serviciului Rutier au acționat pentru combaterea principalelor cauze generatoare de accidente în zona drumurilor județene, îndeosebi cu privire la abaterile pietonilor și neacordarea de prioritate acestei categorii de participanți la trafic.

          Pentru neregulile constatate, au fost aplicate 128 de sancțiuni contravenționale (36 pentru depășirea vitezei legale, 20 pentru abateri ale pietonilor, 10 pentru neutilizarea centurii de siguranță, trei pentru neacordare de prioritate etc.), în valoare totală de 25.310 lei, iar ca măsuri complementare au fost reținute trei permise de conducere.

 

  • O acţiune în scopul prevenirii și combaterii conducerii cu viteză excesivă pe drumurile publice a fost organizată între orele 10 și 14, în orașul Boldești-Scăeni.

            Cu această ocazie, polițiștii au controlat 40 de autovehicule și au constatat 22 de abateri, pentru care au aplicat amenzi în valoare de 5.800 lei.

 

  • Tot pentru reducerea riscului rutier, au acționat ieri, între orele 6 și 10, și polițiștii din Mizil pe raza oraşului și pe D.N.1B-E577.

            Astfel, au controlat 23 de autovehicule (10 testări alcoolscop), au legitimat 28 de persoane și au aplicat 13 sancțiuni contravenționale în valoare de 2.695 lei.