24 aprilie – bursa generală a locurilor de muncă

Mihai Ciobanu -

24 aprilie – bursa generală a locurilor de muncă

Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă organizează, în data de 24 aprilie 2015, Bursa Generală a Locurilor de Muncă. Evenimentul se va desfășura la nivelul tuturor celor 41 de agenții județene și cea a municipiului București și se adresează tuturor persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă sau celor care doresc să se reorienteze profesional spre ocupații cu posibilități de menținere a raportului de muncă pe termen mediu și lung. Obiectivul principal al acestui eveniment îl constituie creșterea gradului de ocupare, prin corelarea cererii cu oferta de locuri de muncă, existând posibilitatea interacțiunii directe dintre angajator și solicitantul locului de muncă.

Reamintim că la Bursa Generală a Locurilor de Muncă din anul 2014 au fost oferite 29.432 locuri de muncă, fiind încadrate 8.207 persoane.

Locațiile de desfășurare a bursei din acest an, programul, numărul estimativ al locurilor de muncă oferite de agenții economici, precum și alte detalii vor fi publicate în timp util pe site-ul www.anofm.ro, precum și pe site-urile agențiilor județene pentru ocuparea forței de muncă.