250 kg de articole pirotehnice, 510 litri de alcool şi 5700 de ţigări confiscate după percheziţiile din Băicoi

Redactia -

250 kg de articole pirotehnice, 510 litri de alcool şi 5700 de ţigări confiscate după percheziţiile din Băicoi

 La data de 15 decembrie, poliţiştii Serviciului Arme Explozivi Substanțe Periculoase au efectuat o percheziţie la locuința unor persoane bănuite de operațiuni cu articole pirotehnice fără drept.

La data de 15 decembrie a.c., poliţiştii Serviciului Arme Explozivi Substanțe Periculoase au efectuat o percheziţie în localitatea Băicoi, la persoane bănuite de operațiuni cu articole pirotehnice fără drept.

Din cercetări, a reieşit că persoanele în cauză ar fi achiziționat articole pirotehnice interzise la deținere în scopul recomercializării acestora în perioada sărbătorilor de iarnă.

La locuința respectivă polițiștii au găsit 250 kg articole pirotehnice. Întreaga cantitate de produse pirotehnice a fost indisponibilizată și ridicată în vederea continuării cercetărilor.

În incinta imobilului, polițiștii au găsit și 510 litri de produse alcoolice, fără proveniență legală, care au fost predați lucrătorilor din cadrul ANAF, Biroul Vamal Ploiești, în vederea luării măsurilor legale potrivit competenței.

Totodată, polițiștii au mai ridicat în vederea continuării cercetărilor și 5724 țigarete, ambalate în pachete, fără banderole de fiscalizare și fără documente legale de proveniență.

Polițiștii au pus în aplicare două mandate de aducere.

La acţiune au participat şi jandarmi.