Tânăra echipă de minifotbal Athletico Râfov, la primul trofeu oficial

Daniel Dimache -

Tânăra echipă de minifotbal Athletico Râfov, la primul trofeu oficial
 
Tânăra echipă de minifotbal Athletico Râfov (înființată în 2019) a obținut prima performanță oficială, locul doi în Cupa Ligii Minifotbal Prahova, urmând să reprezinte județul la faza națională a Cupei LMF. 
Athletico s-a calificat la turneul în patru, desfășurat, duminică 19 iunie, la baza sportivă din Păuleștii Noi.
Echipa din Râfov a produs în semifinale, marea surpriză, învingând Petrolul 95, proaspăta campioană a județului, cu scorul de 4-3. Efortul depus de băieții de la Athletico Râfov a contat, în finala jucată în aceeași zi fiind învinși de MFC Ploiești, cu 1-4, dar înregistrând astfel cea mai frumoasă performanță din scurta istorie a clubului și, așa cum am precizat, calificarea la turneul final care va avea loc la Sibiu, în perioada 8-10 iulie.
 
 
Vă prezentăm mesajul celor de la Athletico Râfov:
 
În finala echipa noastră se declară învinsă de MFC Ploiești, scor 1️⃣4️⃣, după un joc în care oboseala din meciul cu Petrolul 95 si-a spus cuvântul.
Reușim sa o obținem primul trofeul oficial și astfel vom reprezenta judetul Prahova, la Cupa organizata de Federația Română de Minifotbal la Sibiu, în data de 08-10 iulie.
Antrenorul echipei noastre: Cristian Matei !
” Suntem fericiți pentru ce am realizat, țin sa felicit băieții pentru atitudinea de care au dat dovada, înseamnă foarte mult pentru noi, reușim sa facem meciuri bune, sa creștem și acest lucru da multa încredere grupului și ne face mai puternici. Vom merge la Sibiu, acolo unde speram să facem o figura frumoasa!”
➡️Mulțumim băieților pentru efortul și munca depusă în toate meciurile disputate!
➡️Mulțumim sponsorilor noștri EvoletAuto-ITP Primăria Râfov El Profesor Tunsori cu stil care ne-au susținut necondiționat și au avut încredere în noi
➡️Mulțumim organizatorilor, Liga Mini Fotbal ce au facut posibila aceasta competiție și pentru condițiile acordate!
➡️Și nu in ultimul rand, mulțumim tuturor persoanelor care au fost lângă noi și ne-au oferit susținere la fiecare meci, indiferent de rezultat!