3 dosare penale întocmite sâmbătă noaptea de polițiștii din Vălenii de Munte

Redactia -

3 dosare penale întocmite sâmbătă noaptea de polițiștii din Vălenii de Munte

La data de 07.05.2017, în intervalul 0 – 5, polițiști din orașul Vălenii de Munte, alături de cei din cadrul Secțiilor Rurale nr. 11 Drajna și nr. 8 Bălțești, au desfășurat o acțiune rutieră, în scopul prevenirii și combaterii cazurilor de conducere sub influența alcoolului.Au constatat trei infracțiuni rutiere și au aplicat 21 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 4.735 lei.

Exemple:

În jurul orei 02.00, pe DC 23 în comuna Cerașu a fost depistat un bărbat în timp ce conducea un moped neînregistrat și fără a deține permis de conducere pentru nici o categorie.

Se efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea pe drumul public a unui vehicul neînmatriculat și fără a deține permis de conducere.

În jurul orei 04, a fost depistat un bărbat, în timp ce conducea un autoturism pe DN 1A în orașul Vălenii de Munte, având o concentrație de 0,43 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Acesta a fost condus la Spitalul Vălenii de Munte unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal