3 firme au fost sancţionate pentru neefectuarea deszăpezirii

Redactia -

zapada2ploiesti363 persoane juridice cu sediul pe Bulevardul Republicii, au fost sancţionate contravenţional pentru neefectuarea sau efectuarea necorespunzătoare a lucrărilor de deszăpezire din faţa unităţilor, valoarea totală a amenzilor fiind de 4.500 lei.

Totodata, consilierii Serviciului Disciplină în Construcţii, Afişaj-Stradal, Protecţia Mediului şi Control Comercial, din cadrul Politiei Locale Ploiesti, au notificat 37 de persoanele fizice şi juridice în vederea înlăturării zăpezii, gheţii sau poleiului de pe trotuarele din faţa imobilelor ori a sediilor societăţilor, precum şi a ţurţurilor formaţi la ştreşinile clădirilor.

Municipalitatea le reaminteste ploiestenilor, persoane fizice si juridice,  ca au  obligatia de a inlatura zapada, gheata sau poleiul de pe trotuarele din dreptul locuintelor sau al sediilor firmelor. In conformitate cu HCL nr 228/2006 pentru aprobarea regulamentului privind stabilirea unor masuri pentru gospodarirea Municipiului Ploiesti,  sanctiunile aplicate de Politia Locala Ploiesti  sunt cuprinse intre 500 si 1500 de lei pentru persoanele fizice si intre 1000 si 2500 de lei pentru persoanele juridice.