3 pași adesea ignorați, dar esențiali pentru un botez care va decurge perfect

Daniel Dimache -

3 pași adesea ignorați, dar esențiali pentru un botez care va decurge perfect

Micuțul tău a venit pe lume de câteva luni, iar acest lucru merită să fie sărbătorit cât mai frumos. Botezul reprezintă un eveniment memorabil, emoționant și plin de entuziasm pentru întreaga familie, dar și pentru prieteni.

De aceea, îți vei dori să organizezi totul cât mai eficient, pentru ca ziua cea mare să decurgă ireproșabil, iar voi să vă distrați pe cinste.

Iată3 pași importanți pe care mulți părinți îi ignoră atunci când organizează botezul copilului!

  1. Planificarea și persoanele pe care te bazezi în ziua evenimentului

Când te gândești la botez, îți vin în minte tot felul de idei creative, pe care de-abia aștepți să le pui în practică. Vrei să ai momente artistice, ursitoare, un tort spectaculos, un design personalizat pentru invitații și, bineînțeles,mărturii deosebite.

Chiar dacă te concentrezi pe aceste detalii și ai impresia că restul va decurge de la sine în ziua botezului, trebuie să știi că o planificare riguroasă este esențială, dacă vrei ca totul să iasă ca la carte.

Un pasfundamental pentru succesul botezului este colaborarea cu o echipă de profesioniști. Aceștia te vor ajuta să conturezi tematica evenimentului, îți vor pune la dispoziție echipamente de calitate și asistența de care ai nevoie.

În plus, este indicat să ai alături câteva persoane pe care să te poți baza atunci când ai nevoie de ajutor. Fie că este vorba despre nașii copilului, bunici sau prieteni de familie, discută cu aceștia înainte de eveniment.

Astfel, în eventualitatea în care vei avea nevoie de ajutor cu diverse sarcini, vei ști că ai ajutoare de nădejde.

  1. Alege muzica potrivită

Ce fel de piese sunt potrivite pentru un botez? Este o întrebare comună, al cărei răspuns pare simplu: depinde de invitați și de preferințele familiei.

Mulți părinți au impresia că botezul este un eveniment mai mic decât nunta, așa că nu este nevoie să apeleze la o formație muzicală. Ei, bine, aceasta s-ar putea dovedi o greșeală majoră, căci atmosfera evenimentului depinde, cu siguranță, de muzică!

De aceea, chiar dacă nu vrei să ai o formație live, poți opta pentru un dj pentru botez, care va întreține o atmosferă plăcută pe toată durata evenimentului. Astfel, fiecare moment va fi unul plăcut, fie că invitații dansează, mănâncă sau socializează.

Dacă încă nu ai stabilit programul muzical pentru botez, click aici și află mai multe detalii despre echipa Urban Events și serviciile pe care le oferă. În mod sigur, vei găsi o variantă potrivită pentru botezul micuțului tău!

  1. Asigură-te că micuțul are la dispoziție un spațiu pentru odihnă

Copilul va fi în centrul atenției pe tot parcursul zilei, iar acest lucru l-ar putea afecta într-un mod negativ. Zgomotele și agitația din jur îl vor obosi, fără îndoială. Drept urmare, la un moment dat, micuțul va începe să plângă sau să fie iritat de orice gest.

De aceea, dacă vrei ca botezul să nu se transforme într-o situație stresantă, asigură-te că prichindelul are la dispoziție un spațiu liniștit.

Fie că este vorba despre o cameră separată a restaurantului sau de un colț situat mai departe de boxe și mesele invitaților, amenajează un loc confortabil pentru bebeluș, unde acesta să se poată odihni și relaxa în voie.

În final, nu uita să faci o listă cu toate lucrurile de care trebuie să te ocupi. Bifează-le pe măsură ce le rezolvi și păstrează întotdeauna un plan B pentru aspectele esențiale!