3 tipuri de pălării de bărbați pe care să le cumperi vara asta

Daniel Dimache -

3 tipuri de pălării de bărbați pe care să le cumperi vara asta

 

Dacă ești genul de tip care obișnuiește să petreacă mult timp în exterior pe timp de vară, fie că muncești în căldura dogoritoare, fie că doar îți place să te plimbi sau să ai grijă de grădina ta, trebuie să știi că pentru a evita durerile de cap accentuate, arsurile provocate de razele soarelui, dar și o insolație puternică, trebuie să urmezi câțiva pași simpli.

 

Înainte de orice, nu trebuie să-ți lipsească protecția solară sau SPF-ul, așa cum este cunoscut de majoritatea oamenilor. Dacă aveai impresia că este vorba de o soluție pe care femeile o poartă doar pentru a rămâne la nivelul de bronz dorit, află că te-ai înșelat. Protecția solară este folosită atât de femei, cât și de bărbați.

 

Mai mult, este indicat ca aceasta să fie utilizată nu doar pe timp de vară, ci în orice alt anotimp, deoarece, chiar și atunci când cerul este plin de nori, razele soarelui acționează asupra pielii tale. Iar impactul pe care acestea le au asupra tenului și a pielii tale nu se opresc doar la câteva pete sau mici imperfecțiuni, ci pot contribui la probleme mai serioase, precum apariția cancerului de piele.

 

Pe lângă aplicarea SPF-ului, hidratează-te și mănâncă bine și, nu în ultimul rând, nu te îmbrăca în culori închise. Alege materiale care permit corpului tău să respire și care sunt ușoare și îți permit desfășurarea muncii fără probleme. Iar pentru completarea unei astfel de ținute și pentru obținerea unui plus de siguranță, o pălărie pentru bărbați te poate ajuta.

 

Iată, așadar 3 tipuri de pălării pentru bărbați pe care să le cumperi vara asta:

 

  1. Pălărie de soare cu protecție UPF50+ și șnur reglabil.

 

Ca idee, orice tip de acoperire ai folosi pentru protecția împotriva soarelui, aceasta reușește să creeze un strat separator între tine și razele puternice, însă lucrurile se complică atunci când este vorba de o expunere îndelungată și constantă la soare.

 

Tocmai de aceea, trebuie să iei măsuri suplimentare de protecție, iar o astfel de pălărie cu protecție împotriva razelor UV, cu capse de ventilație, dar și cu plasă interioară pentru confort termic te va ajuta considerabil.

 

Așadar, nu ezita să alegi un astfel de model pentru zilele lungi de muncă, mai ales că prețul unui astfel de accesoriu nu atinge suta de lei.

 

  1. Pălărie de bărbați, din paie, cu bandă textilă sau din piele.

 

Dacă îți dorești un look casual și acorzi atenție sporită modului în care arăți și modului în care îți potrivești ținutele, acest accesoriu nu trebuie să lipsească din garderoba ta.

 

Fie că alegi culoarea paielor obișnuite, cu o bandă din piele maro, fie că optezi pentru culoarea albă, cu același tip de bandă sau cu una de tip textil, neagră, ce modalitate mai bună de a te proteja și de a arăta și cool în același timp mai există?

 

  1. Pălărie clasică unisex din bumbac.

 

Îți place diversitatea imprimeurilor pe care poți să le alegi și crezi că o astfel de pălărie este un statement? Atunci acest tip de accesoriu este potrivit pentru tine. Poți opta de la modele cu imprimeuri monocrome, până la design-uri cu frunze, dungi, puncte sau chiar modele geometrice sau abstracte.

 

Unde mai pui că astfel de modele pot fi folosite și de către partenera ta? Nu trebuie, așadar, să îi cumperi musai o pălărie de damă, ci poți opta pentru un astfel de model, care poate fi ușor de asortat. În plus, bumbacul este o alegere excelentă pentru perioada verii.

 

Acum că ai aflat care sunt tipurile de pălării de bărbați pe care nu trebuie să le ratezi vara aceasta, nu rămâne decât să cauți modelul care se potrivește cel mai bine nevoilor și preferințelor tale și să începi să-l porți. Doar vara a început deja, nu?

 

Ai grijă de pielea ta și de sănătatea ta și fă tot ce îți stă în putință pentru a te proteja de soare, chiar și atunci când munca ta presupune să lucrezi constant în exterior.