3 tone de produse petroliere ridicate după percheziţiile de azi

Redactia -

3 tone de produse petroliere ridicate după percheziţiile de azi

În urma celor 15 percheziţii domiciliare efectuate, astăzi, în judeţul Parhova și județul Ilfov, la persoane bănuite de furturi de produse petroliere și braconaj cinegetic, s-au ridicat 3.000 de litri de produse petroliere, instrumente de braconat, produse din carne, care urmează a fi folosite pentru probarea activităţii infracţionale. De asemenea, s-a dispus sechestru asigurător asupra a două autoutilitare. / 14 persoane au fost conduse la sediul poliţiei pentru audieri şi dispunerea măsurilor legale. Din imobilele perchiziţionate de poliţişti, au fost ridicate, în vederea continuării cercetărilor, 2.000 de litri de gazolină, 1.000 de litri de produse petroliere, instrumente de braconat, 15 kg. de produse din carne, iar asupra a două autoutilitare, s-a dispus sechestru asigurător. De asemenea, 14 persoane au fost conduse la sediul poliției, pentru audieri și dispunerea măsurilor legale, dintre care 9 bănuite în cauză. Reamintim faptul că, în această dimineață, poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Prahova au efectuat 15 percheziţii domiciliare, dintre care 13 în comunele Bărcănești, Brazi și Sângeru, județul Prahova, iar două în județul Ilfov, la persoane bănuite de furturi de produse petroliere și braconaj cinegetic.

La acţiuni au participat poliţişti ai Serviciului de Ordine Publică, S.A.E.S.P., Serviciului Criminalistic, Poliției Orașului Urlați, Secțiilor de Poliție Rurală nr. 3 Blejoi, nr. 7 Cocorăștii Colț, nr. 10 Valea Călugărească, precum şi luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale Prahova şi jandarmi. Prejudiciul creat prin activitatea infracţională, estimat până în prezent, este de 100.000 de lei.

Activitățile s-au desfășoară cu suportul de specialitate al Departamentului de Informații și Protecție Internă. Poliţiştii continuă cercetările, pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a persoanelor bănuite în cauză.