3 zile dedicate răsfățului și frumuseții, la Ploiești Shopping City

Redactia -

3 zile dedicate răsfățului și frumuseții, la Ploiești Shopping City

Începând de astăzi, Ploiești Shopping City dă startul unui weekend maraton care celebrează frumusețea! Cel mai important centru comercial din regiune organizează a noua ediție a evenimentului „Fashion and Beauty” și îi așteaptă pe vizitatori cu sesiuni de machiaj, coafură și manichiură, ateliere de mișcare și demonstrații de modă.

 Pentru că un nou sezon aduce cu sine nevoia unei schimbări de look, Ploiești Shopping City a adus laolaltă unele dintre cele mai îndrăgite branduri și oferă surse de inspirație nelimitate. În perioada 22-24 septembrie, în intervalul orar 16:00-20:00 (vineri) și 12:00-18:00 (sâmbătă și duminică), clienții centrului comercial vor putea să profite de momente speciale și premii pregătite de parteneri.

Sesiuni gratuite de înfrumusețare, cadouri pentru participanți și prezentare de modă inedită

 Doamnele și domnișoarele se vor putea bucura de un răsfăț ca la carte și vor afla recomandările specialiștilor în materie de machiaj, dar și manichiură. Totodată, vor putea să beneficieze gratuit de servicii complete de înfrumusețare testând cele mai noi produse la standurile Yves Rocher, Marionnaud și Melkior.

Ziua de duminică va fi dedicată sportului. Începând cu ora 09:30 până la ora 19:00, terasa Ploiești Shopping City va fi deschisă pentru toți cei ce vor să își mențină sănătatea și armonia prin mișcare. Sunt pregătite clase de fitness, aerobic, pilates și zumba alături de Nico Fitness și invitații speciali, dar și multe premii.

Celebrarea frumuseții nu ar putea fi completă fără un moment dedicat modei, atât pentru femei și bărbați, cât și pentru copii. Clienții vor putea să ia parte la o prezentare de modă inedită, care se va desfășura pe toată galeria centrului comercial. Modelele vor defila printre vizitatori purtând ținute inspirate din cele mai recente tendințe și stiluri vestimentare variate, de la office și elegant până la casual și sport, semnate Colin’s, Gizell, Koton, Poema, Noriel, Adidas, Various Brands, Deichmann și Otter.

Pe durata evenimentului, clienții vor beneficia și de promoții și oferte avantajoase disponibile în magazinele partenere din centrul comercial Ploiești Shopping City: 30% discount oferit de Sensiblu la gama Dr. Organic, 15% reduceri la toate produsele Melkior, discount de până la 40% la Benvenuti, reducere de 50 lei la cumpărături de minimum 300 lei la Tezyo și premii oferite de Gatta.