300 de poliţişti, inclusiv cu radare, mobilizaţi în Prahova de Paşti

Redactia -

300 de poliţişti, inclusiv cu radare, mobilizaţi în Prahova de Paşti

Poliția Prahova va fi la datorie pentru ca întreaga comunitate să se bucure în linişte și siguranță de Sfintele Sărbători de Paști de cult Ortodox.

             Peste 300 de poliţişti vor fi în stradă și vor acționa pentru prevenirea evenimentelor neplăcute, protejarea drepturilor și libertăților cetățenilor, precum și salvarea de vieți.

Astfel, în perioada 6 – 9 aprilie a.c.,  306 poliţişti vor acţiona, zilnic, pentru asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică şi în cadrul dispozitivelor suplimentare instituite în zona lăcaşurilor de cult sau de desfăşurare a manifestărilor publice.

În fiecare zi, 128 de patrule de siguranţă publică, dintre care 4  pedestre şi 124 auto, vor acţiona pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale.

În perioada menţionată, sunt preconizate manifestări religioase, cultural – artistice și sportive de amploare.

Pe drumurile naționale vor fi prezenți, zilnic, 48 de polițiști rutieri, pentru prevenirea accidentelor și fluidizarea traficului pe căile de acces din zona lăcașurilor de cult și a stațiunilor turistice.

Pentru prevenirea evenimentelor rutiere negative, pe lângă prezența activă în trafic, polițiștii vor folosi 7 aparate radar, inclusiv dispozitiv True Cam.