3,7 milioane de lei pentru modernizarea terenurilor de sport de la 12 şcoli din Ploieşti

Redactia -

3,7 milioane de lei pentru modernizarea terenurilor de sport de la 12 şcoli din Ploieşti

Consiliul Local Ploieşti este convocat de către primarul Iulian Bădescu într-o şedinţă extraordinară cu un singur punct pe ordinea de zi. Aleşii locali sunt chemaţi în data de 12 iunie, pentru a vota proiectul privind „Modernizare terenuri de sport la unitatile de invatamant din municipiul Ploiesti” şi a cheltuielilor legate de implementarea proiectului.

Concret, se doreşte accesarea de fonduri europene pentru modernizarea terenurilor de sport de la următoarele unităţi de învăţământ din municipiu: Colegiul National ,,Ion Luca Caragiale”, Colegiul National ,,Jean Monnet”, Colegiul National ,,Nichita Stanescu”, Colegiul National ,,Mihai Viteazul”, Colegiul ,,Spiru Haret”, Liceul Tehnologic de Servicii ,,Sf. Apostol Andrei”, Colegiul Tehnic ,,Elie Radu”, Scoala Gimnaziala ,,Radu Stanian”, Scoala Gimnaziala ,,George Emil Palade”, Scoala Gimnaziala ,,George Cosbuc”, Scoala Gimnaziala ,,Toma Caragiu”, Scoala Gimnaziala ,,Elena Doamna”.

Valoarea estimată a lucrărilor este de 3.666.965,19 lei.

Finantarea proiectului se va face conform prevederilor Programului Operaţional Regional 2007-2013, Axa prioritară 3 – Imbunătăţirea infrastructurii sociale, Domeniul major de intervenţie 3.4 – Reabilitarea, modernizarea, dezvoltarea şi echiparea infrastructurii educaţionale preuniversitare, universitare şi a infrastructurii pentru formare profesională continuă. Valoarea maxima a asistentei nerambursabile care poate fi acordata pentru proiect, ca procent din cheltuielile eligibile, este de 98% din valoarea totala a costurilor eligibile.i.